Annonce
Holstebro

Frisørens gratis juleklipning har vokseværk

Haircules og Zoom By Zoom tilbyder igen i år juleklipning til øknomisk trængte familier. Og i år har frisørerne fået endnu flere bidragsydere med på arrangementet. Arkivfoto: Morten Stricker
Sidste år var første år. Nu vil endnu flere butikker være med til at give en hånd til de økonomisk trængte, når juleklipningen skal klares.

Holstebro: Der var et mylder af folk den 23. december sidste år, da frisørsalonen HairCules på Struervej sammen med Zoom by Zoom åbnede for, at udsatte borgere kunne komme forbi til en gratis juleklipning med tilhørende julegaver.

- Jeg tror, det var 107 eller 108, som blev klippet på dagen, fortæller indehaver af HairCules, Mohammed Maanaki.

Derfor gentager frisørsalonen i år succesen den 22. december. Og i år har man fået endnu flere med på ideen. For ud over Livink, der også sidste år donerede julegaver, har Sense of Beauty nu også meldt sig som julegavegiver.

Og så har Havannah Shoes i Holstebro valgt at donere over 100 par sneakers.

- Det er overskudsrester fra Puma, vi har plukket ud - men det er fra dette års kollektion. Det går jo til et godt formål, og det er Mohammed, der har fået os med på ideen, fortæller Jan Damkjær, indehaver af skobutikken.

At se godt ud juleaften

Sidste år var første år, frisørsalonen tilbød gratis juleklip. Og det gav en stuvende fuld salon.

- Men i år har vi fået lov at låne de tilstødende lokaler af kørelærerne Frank og Erik, så vi får noget mere plads, siger Mohammed Maanaki.

Han selv er muslim og fejrer i princippet ikke jul - i klassisk forstand. Alligevel er julen et oplagt tidspunkt at give lidt tilbage til andre på, mener han:

- Men det er jo, fordi vi synes, at økonomisk trængte familier også skal have råd til at se godt ud juleaften, siger han.

Derfor kommer der ud over de mange frisører også en kosmetiker i salonen, som kan farve bryn på kvinderne.

Annonce

Gave til mor

Sidste år gjorde særligt én oplevelse, stort indtryk på den unge forretningsdrivende.

- Det var en 10-11-årig dreng, der da han skulle vælge en gave til sig selv, i stedet valgte en til sin mor, siger Mohammed Maanaki.

Han glæder sig over, at arrangementet i år er vokset.

- Det er vi helt vildt glade for, at så mange vil være med til at gøre en forskel, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer

47-årig familiefar omkom i redningsforsøg - forsøgte at svømme ud til to børn i en gummibåd

Annonce