Annonce
Ulfborg/Vemb

Frisør overtager den gamle bank

Birgitte Nielsen fra Salon Thorsminde flytter nu over på den anden side af krydset i Ulfborg - i bygningen, hvor der før har været bank. Privatfoto
Birgitte Nielsen fra Salon Thorsminde har købt den gamle bankbygning på Bredgade i Ulfborg.

Ulfborg: Salon Thorsminde rykker nu over på den anden side af krydset i midten af Ulfborg. Salonens ejer Birgitte Nielsen har nemlig investeret i Bredgade 2 - bygningen, hvor Sparekassen Thy indtil for ganske nyligt har hørt til.

Årsagen er blandt andet en række uoverensstemmelser med udlejeren, der nu har ført til, at Salon Thorsminde rykker adresse. Flytningen giver samtidig mere plads i salonen.

- Jeg skulle gerne være flyttet helt ind derovre her midt i februar, men der er ikke noget, der er sikkert endnu. Håndværkerne rykker i hvert fald ind 2. december og går så i gang med at renovere, så må vi se, siger Birgitte Nielsen, der glæder sig til flytningen.

Hun har på nuværende tidspunkt ikke andre kommentarer til flytningen.

Ulfborg-Vemb Køreskole flytter med over i de nye lokaler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Nye afsløringer af sjusk og rod: Kommunens kort betalte for værtshusbesøg, boksebilletter og Apple Watch

Leder For abonnenter

Den socialdemokratiske pølsefabrik

Politik er sjældent kønt. Som den tidligere tyske rigskansler Bismark sagde: "Jo mindre folk ved om, hvordan man laver pølser og politik, jo bedre sover de." Det er sikkert ikke helt forkert. Der er næppe mange, der har fået væsentligt meget mere tillid til landets politikere efter at have set den mail, som blev lækket fra Socialdemokratiet omkring de forestående forhandlinger om en ny kommunal udligningsordning. Her fremgår det, at finansministerens særlige rådgiver sammen med to ledende medarbejdere i AIA (Socialdemokraternes informationskontor red.) skal stå for ”historier på Venstre (…) på baggrund af svar fra forhandlinger og andet”.” Med andre ord; regeringens folk skal angribe Venstre på sociale medier og i rigtige medier, mens man samtidig forhandler med dem. Man fristes naturligvis til at spørge, hvorfor dog begynde at angribe sin forhandlingspartner, mens man forsøger at lande en aftale i et fortroligt rum? Men det svar får man aldrig som et rigtigt svar, der giver nogen objektiv mening uden for Christiansborgs tykke mure. Sådan er politik åbenbart bare. Sådan er det at lave pølser. Nu er Socialdemokraterne næppe ene om at have strategier for, hvordan man bedst mulig nedgør og forsøger at ydmyge sine politiske modstandere. Man kan dog med rette undres over, at det skal ske ved at bruge skattebetalte personlige rådgivere og statsfinansierede partiapparater til at lave smudskampagner. I tilfældet Socialdemokraterne kan det desuden virke helt overflødigt. Modsat Venstre har partiet jo vist, at det faktisk godt kan lade sig gøre at have en et-parti regering, der ikke hele tiden balancerer på randen af sammenbrud. Læg dertil at oppositionen anført af Venstre satdig virker som om, at den ikke har nogen form for selvstændig politik. Det værste i mail-sagen er dog, at udligningsreformen faktisk er rigtig vigtig for kommunerne, der hver dag forsøger at levere den mest borgernære service til landets borgere. De har fortjent en mere seriøs indgang til udligningsspørgsmålet end et stykke absurd politisk skuespil anført af Socialdemokraterne.

Annonce