Annonce
Erhverv

Fremgangen fortsætter: Klar til at ansætte 30 nye medarbejdere i Tvis

Der skal i løbet af foråret ansættes 30 nye medarbejdere i produktionen hos TVM Group i Tvis. Arkivfoto: Morten Stricker
I løbet af foråret regner køkkenproducenten TCM Group i Tvis med at ansætte 30 nye medarbejdere i produktionen.
Annonce

Tvis: 2018 var ifølge administrerende direktør Ole Lund Andersen et fremragende år for køkkenproducenten TCM Group i Tvis.

Overskud på 103 millioner kroner og en stribe nyansættelser.

Tendensen ser ud til at fortsætte i 2019.

- Vi skal i løbet af foråret ud og ansætte 30 nye medarbejdere i produktionen i Tvis. Den meget glædelige udvikling ser ud til at fortsætte, siger Ole Lund Andersen.

Der er godt gang i salget af Svane og Tvis Køkkener landet over.

- Der er en rigtig stor efterspørgsel efter specielt Svane Køkkener. Det er meget tydeligt, at forbrugerne efterspørger danskproducerede køkkener. Det mærker vi meget i øjeblikket. Svane Køkkenet er et meget stærkt brand i store dele af Danmark, siger Ole Lund Andersen.

I øjeblikket er der 278 ansatte i produktionen og 90 funktionærer på hovedkvarteret i Tvis. Med de nye ansættelser kommer antallet op i nærheden af 400 alene i Tvis. I 2018 kom der også nye medarbejdere til virksomheden, som har en lang rækker salgsbutikker rundt omkring i Danmark.

Direktøren satser på, at det kan lade sig gøre at ansatte 30 nye medarbejdere i produktionen.

- Vi har medarbejdere fra et stort område. Der er lav ledighed i vores område, men vi håber, at det er muligt at tiltrække nye folk, så vi kan fortsætte den positive udvikling, siger Ole Lund Andersen, der glæder sig over, at det med motorvejen er blevet hurtigere og lettere at komme til Tvis.

- Vi håber også på, at der en dag kommer et trinbræt, så det bliver lettere at rekruttere medarbejdere, siger Ole Lund Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Holstebro

Vinderup ramt af indbrudsbølge

TTH Holstebro For abonnenter

Udvisningshelvede var med til at knuse drømmen om tredje pokaltitel: Min følelse er, at dommerne var noget hårdere ved os end ved dem

Annonce