Annonce
Erhverv

Fremgangen fortsætter: Klar til at ansætte 30 nye medarbejdere i Tvis

Der skal i løbet af foråret ansættes 30 nye medarbejdere i produktionen hos TVM Group i Tvis. Arkivfoto: Morten Stricker
I løbet af foråret regner køkkenproducenten TCM Group i Tvis med at ansætte 30 nye medarbejdere i produktionen.

Tvis: 2018 var ifølge administrerende direktør Ole Lund Andersen et fremragende år for køkkenproducenten TCM Group i Tvis.

Overskud på 103 millioner kroner og en stribe nyansættelser.

Tendensen ser ud til at fortsætte i 2019.

- Vi skal i løbet af foråret ud og ansætte 30 nye medarbejdere i produktionen i Tvis. Den meget glædelige udvikling ser ud til at fortsætte, siger Ole Lund Andersen.

Der er godt gang i salget af Svane og Tvis Køkkener landet over.

- Der er en rigtig stor efterspørgsel efter specielt Svane Køkkener. Det er meget tydeligt, at forbrugerne efterspørger danskproducerede køkkener. Det mærker vi meget i øjeblikket. Svane Køkkenet er et meget stærkt brand i store dele af Danmark, siger Ole Lund Andersen.

I øjeblikket er der 278 ansatte i produktionen og 90 funktionærer på hovedkvarteret i Tvis. Med de nye ansættelser kommer antallet op i nærheden af 400 alene i Tvis. I 2018 kom der også nye medarbejdere til virksomheden, som har en lang rækker salgsbutikker rundt omkring i Danmark.

Direktøren satser på, at det kan lade sig gøre at ansatte 30 nye medarbejdere i produktionen.

- Vi har medarbejdere fra et stort område. Der er lav ledighed i vores område, men vi håber, at det er muligt at tiltrække nye folk, så vi kan fortsætte den positive udvikling, siger Ole Lund Andersen, der glæder sig over, at det med motorvejen er blevet hurtigere og lettere at komme til Tvis.

- Vi håber også på, at der en dag kommer et trinbræt, så det bliver lettere at rekruttere medarbejdere, siger Ole Lund Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

75-årig omkommet i drukneulykke

Leder For abonnenter

Lad briterne komme ud og lad os komme videre

Fredagens fintælling efter parlamentsvalget i Storbritannien torsdag kunne umuligt rokke ved den overbevisende sejr til Boris Johnson og hans konservative parti. Absolut flertal i Underhuset betyder, at briterne og resten af EU nu sandsynligvis endelig kan komme videre. Brexit bliver en realitet inden udgangen af januar. Det er briternes valg - først ved brexit-afstemningen for tre år siden - og nu igen ved at give de politikere, som lover en hurtig afklaring, et klart flertal. Udtrædelsen af EU er grundlæggende en sørgelig beslutning, som giver både briterne alle os andre masser af udfordringer. Men det er også en demokratisk beslutning, og det skal man selvfølgelig respektere. Tilbage står kun at få det til at ske. Uanset om man er tilhænger eller modstander af EU - eller for eller imod briternes ønske om at forlade samarbejdet - kan man nu glæde sig over udsigten til at slippe ud af det tåbelige ingenmandsland, det internationale samarbejde har befundet sig i alt for længe. Også her i området har især erhvervslivet sukket efter en afgørelse. Den ser nu ud til at være faldet, og vi kan alle sammen begynde at indrette os efter fremtiden. Briternes beslutning har store konsekvenser for fiskeriet og for de virksomheder, der eksporterer til området. Men det får også indflydelse på danske virksomheder, som arbejder inden for samme område, som britiske eksportvirksomheder. Blandt andet inden for landbruget handler det derfor nu om at udnytte de ekstra muligheder, som brexit skaber. Hvis briterne får sværere ved at eksportere til EU, åbner det muligheder for, at andre kan få en større bid af kagen. En fornuftig samarbejdsaftale bliver afgørende for briterne, mens den i sidste ende næppe kommer til at rokke meget ved den enkelte danskers hverdag. For erhvervslivet handler det mest af alt om stabilitet, og den har vi nu udsigt til for første gang i flere år.

Annonce