Annonce
Ulfborg/Vemb

Fra København til Thorsminde: Åbnede surfshop i fiskerby

Det var både turister og lokale, der brugte butikken i de gamle banklokaler. Så grobunden for en fornuftig forretning er til stede - også næste år, mener ejeren. Privatfoto
Arek Pedersen er efter en veloverstået sæson i Thorsminde ved at se sig om efter et nyt butikslokale, så surfbutikken, han åbnede i starten af sommeren, kan vende tilbage.
Annonce

Thorsminde: For 38-årige Arek Pedersen har det altid været en drøm. At starte op som selvstændig. Og da kammeraten - 38-årige Kristian Skomager - var ivrig skater, var det ligetil at åbne en skaterbutik. Så i sommeren satte Arek Pedersen strøm til sin egen af slagsen på Nørrebro i København - lige over for en stor skatepark.

Men det er ikke kun boards med hjul på, der skulle sælges. Og det var ikke kun københavnere, der skulle være en del af kundekredsen. Derfor åbnede han - næsten samtidig - en sæsonbutik i Thorsminde.


Sidst på sæsonen begyndte det at køre ret godt i Thorsminde - de skulle jo lige have kendskab til os derude, men vi vil meget gerne tilbage til byen til næste år, så det vil vi bestræbe os på

Arek Pedersen, indehaver af HVS Boardsport i Thorsminde og København


- Her har vi solgt paddleboards, tøj, skateboards og surf-udstyr. Og så har vi kørt med surfundervisning, siger Arek Pedersen, der henover sommeren har passet butikken i København, mens Kristian Skomager fra Hvide Sande blev hyret ind til at passe biksen i Thorsminde.

Annonce

Næste sæson

I slutningen af august lukkede Thorsminde-butikken igen. Det var hele tiden meningen, at den kun skulle eksistere som sæsonbutik. Men Thorsminde-eventyret er ikke slut. Langt fra.

- Sidst på sæsonen begyndte det at køre ret godt i Thorsminde - de skulle jo lige have kendskab til os derude, men vi vil meget gerne tilbage til byen til næste år, så det vil vi bestræbe os på, siger Arek Pedersen, der med HVS Boardsports afdeling i havnebyen har haft en god sommer - rent omsætningsmæssigt.

Det var både turister og lokale, der brugte butikken i de gamle banklokaler. Så grobunden for en fornuftig forretning er til stede - også næste år, mener han.

- Vi er i dialog om et andet lokale allerede, siger han.

Arek Pedersen stammer oprindeligt fra Polen. Men barndommen og ungdommen er blevet brugt i Holstebro. I 2002 flyttede han til København - og her har han boet siden. Men han har fortsat familie i Vestjylland.

- Så da vi via Facebook blev gjort opmærksomme på, at udlejning af lokalet var en mulighed, kendte jeg jo godt området, så jeg har et ret stærkt tilhørsforhold til det herude, siger han.

Annonce
Annonce
Struer

Igen-igen: Indbrud på Stentofterne

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
TTH Holstebro For abonnenter

Udvisningshelvede var med til at knuse drømmen om tredje pokaltitel: Min følelse er, at dommerne var noget hårdere ved os end ved dem

Holstebro

Vinderup ramt af indbrudsbølge

Danmark For abonnenter

For to år siden kørte Jesper sin kone på plejehjem: - Jeg følte mig som det mest utro væsen over for Hanne

Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Annonce