Annonce
Struer

Fra Flovlev til København: Fodboldjongløren er flyttet hjemmefra for at læse jura

Han kan altså lidt af hvert med en fodbold - ham Christopher Aarlit Bach fra Flovlev. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Christopher Aarlit Bach er netop blevet nummer to til DM i Freestyle fodbold i hovedstaden, som han nu også selv er rejst til mere permanent
Annonce

Flovlev/København: Han er 19 år og går rigtig meget op i fodbold. Det indsnævrer feltet af unge mænd en smule.

Tilføjer vi så, at det handler om at jonglere med en fodbold og lave tricks på allerhøjeste niveau, bliver feltet lige det mindre.

I det er dog Christopher Aarlit Bach fra Thyholm. Nærmere bestemt Flovlev. Han deltog i weekenden ved DM i Freestyle fodbold, som blev afholdt i København.

Et sted, han i sommer i øvrigt også skulle have underholdt med sin fodboldkunnen i pausen ved Danmarks kampe under EM-slutrunden i fodbold.


Det var en kammerat, jeg tabte til i finalen. Jeg kan godt unde ham det, men det ville nu have været fedest selv at have taget sejren.

Christopher Aarlit Bach, fodboldjonglør


Det arrangement blev som bekendt udskudt på grund af corona, og det gjorde Christopher Aarlit Bachs optræden også, så han får chancen igen i 2021.

Den fornemme tjans eller ej, så var der faktisk en ved det netop afholdte DM i Freestyle, som på dagen var lige den tand skarpere end Christopher Aarlit Bach.

- Jeg fik en andenplads, desværre, lyder det fra den 19-årige thyholmer:

- Jeg tabte 2-1, så det var marginaler, der gjorde, at det ikke blev en førsteplads.

Annonce

Det er fremragende

Christopher Aarlit Bach forklarer, at selve konkurrencen er en match, hvor to udøvere står over for hinanden, og de har så hver især tre gange 30 sekunder.

De skiftes kort sagt til at fyre det fedeste, de kan, af, hvorefter dommerne udpeger en vinder.

- Det er en samlet vurdering af, hvor godt tricksene er udført, og hvor svære de er, forklarer Christopher Aarlit Bach:

- Det var en kammerat, jeg tabte til i finalen. Jeg kan godt unde ham det, men det ville nu have været fedest selv at have taget sejren.

Christopher Aarlit Bach her i gang ved DM i Freestyle. Privatfoto

Ud over til konkurrence bruger Christopher Aarlit Bach sin fodboldkunnen til at supplere sin SU. Det gør han ved for eksempel at optræde til konfirmationer.

- Jeg er netop flyttet til København for at læse jura. Det har været fremragende, for jeg har haft meget med København at gøre, fortæller den unge mand:

- Det er altid her, DM bliver afholdt og events, så det er primært i København, jeg har mine kammerater inden for fodbolddelen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Taxa-selskab gået konkurs

Struer

Anerkendt kor giver julekoncert

Annonce