Annonce
Navne

Ny leder bytter Birkerød ud med Holstebro

- Meget af mit arbejde er foregået i Jylland, og jeg stortrives med den ligefremme og tillidsfulde arbejdskultur her, siger Pernille Remming. Pressefoto
Pernille Remming bliver 1. marts 2021 leder af Erhvervsservice Holstebro.
Annonce

Nyt job: 54-årige Pernille Remming er ansat som leder af Erhvervsservice Holstebro.

Hun kommer fra en stilling som managementkonsulent i BDO Advisory, hvor hun har søsat en lang række projekter mellem virksomheder og kommuner, og hvor hun har implementeret ydelser for både job- og sprogcentre. Pernille har også været projektchef i Albertslund Kommune, hvor hun opbyggede et større campusnetværk med en lang række virksomheder og uddannelsesinstitutioner.

Netop det at opbygge netværk og partnerskaber bliver en af kerneopgaverne, når hun kommer til at stå i spidsen for Erhvervsservice Holstebro. Erhvervsservice er en ny, strategisk realisering af Holstebro Kommunes Vækst- og Udviklingspolitik. Kort fortalt vil Erhvervsservice bidrage til at fastholde, vækste og tiltrække både virksomheder og kompetencer i Holstebro Kommune, oplyser Holstebro Kommune i en pressemeddelelse.

- Jeg glæder mig til at lære både kommunen og virksomhederne at kende, og finde løsninger på, hvordan vi kan spille hinanden endnu bedre, udtaler den 54-årige lollik.

Pernille er uddannet i kulturgeografi og minoritetsstudier fra Københavns Universitet og er pt. ved at færdiggøre sit diplom i offentlig ledelse.

- Jeg ser frem til at blive en del af holdet i Holstebro. Meget af mit arbejde er foregået i Jylland, og jeg stortrives med den ligefremme og tillidsfulde arbejdskultur her, understreger hun.

Derfor glæder hun sig også til at flytte teltpælene fra Birkerød til det jyske sammen med sin mand, Kenneth.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Ny audiolog hos Vestjyllands Hørecenter

Holstebro

Højst 20 kilometer til en test og særlige planer for skolerne: Her er den omfattende testplan for genåbning

Danmark

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce