Annonce
Erhverv

Frøfirma har tilsået et areal på størrelse med 300 fodboldbaner ved Bur

Siden Lasse Skovlund Bech tiltrådte som direktør i 2017, er nettooverskuddet i DSV Frø Danmark tidoblet. Foto: Holstebro Pressen
DSV Frø Danmark har tilsået et areal, der er hele 300 gange så stort som efterårets bedste fodboldbane i Superligaen.

Holstebro: En af Nordeuropas største solcelleparker bliver grøn på flere måder.

Den bygges lige nu ved Holstebro af firmaet, Better Energy, og den kommer til at hvile på et græstæppe.

Det kæmpemæssige areal - svarende til omkring 300 fodboldbaner - er allerede tilsået med en nyudviklet græsblanding fra frøfirmaet, DSV Frø Danmark, i Holstebro. Inden længe skal arealet også eftersås med den særlige græsblanding.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Holstebro Pressen.

Mange andre steder i landet er der solcelleparker på vej, og den udvikling vil det vestjyske firma også gerne være en del af.

- Områderne må af hensyn til naboer og andre ikke ende som ørkener, og det kan tilsåning med græs og måske andre arter forhindre, siger direktør Lasse Skovlund Bech fra DSV Frø Danmark.

Han kom til virksomheden i 2017, og siden har væksten været stor.

Omsætningen er næsten fordoblet til over 350 millioner kroner. Nettooverskuddet er ifølge Holstebro Pressen næsten tidoblet til 38 millioner kroner.

Annonce

Landets bedste fodboldbane

DSV Frø, der er tyskejet men har lager og produktion på Energivej i Holstebro, har også succes med græsblandinger til sportsanlæg.


Vi har i flere år set, at vores sorter ligger højt på internationale lister over de bedste typer til sportsanlæg.

Lasse Skovlund Bech, direktør


I et par år har der været et samarbejde med greenkeeperen på Brøndby Stadion. Netop den fodboldbane blev i efteråret kåret som landets bedste af Spillerforeningen.

Frøfirmaet har også leveret den græsblanding, som er sået på Brøndby Stadion. Græstæppet blev i efteråret kåret som landets bedste af Spillerforeningen. Foto: Holstebro Pressen

- Vi har i flere år set, at vores sorter ligger højt på internationale lister over de bedste typer til sportsanlæg. Derfor satser vi nu endnu mere på ikke bare fodboldbaner men også golfbaner og andre idrætsfaciliteter, siger Lasse Skovlund Bech.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce