Annonce
Lemvig

Fortsætter med midlertidig formand

Coronakrisen havde gjort det forgangne år til et mærkeligt år, skriver den afgående formand for Lemvig Golfklub, Flemming Gade Nielsen, i sin beretning. Han kunne glæde sig over, at flere var begyndt at spille golf. Arkivfoto: Morten Stricker
Trods coronakrise steg antallet af medlemmer i Lemvig Golfklub
Annonce

Lemvig: Golf viste sig igen som en populær idræt i det forgangne år.

Lemvig Golfklub kunne notere sig, at der kom 65 flere aktive spillere i klubben, og det kunne også aflæses i det økonomiske resultat.

Det viste et overskud på 222.000 kroner, og det var 10.000 kroner mindre end året før. Klubben havde dog valgt at bruge 170.000 kroner på et nyt hegn.

Formand Flemming Gade Nielsen kalder det forgangne år for "et mærkeligt år" i sin beretning, men lægger dog ikke skjul på sin glæde set med golfbriller.

- Det blev til mange flere spillede runder på vores bane end nogen sinde før, og mon ikke vi også nåede op på de 42 procent flere runder, som golfunionen mener, der sidste år blev spillet på danske baner, skriver han blandt andet.

Han kunne også glæde sig over, at klubbens indsats for at standse nedgangen i medlemstallet ser ud til at være stoppet. For et år siden indledte klubben et tre-årigt arbejde med at få flere til at spille golf, og formanden kunne notere sig, at det første år var gået godt.


Det blev til mange flere spillede runder på vores bane end nogensinde før

Flemming Gade Nielsen, formand for Lemvig Golfklub


-Det første år har været meget tilfredsstillende, men nu er øvelsen så at fastholde dem, og igen få mange nye begyndere. Udgangspunktet for den kommende sæson er, at vi mindst skal være det samme antal medlemmer om et år, når vi mødes til generalforsamling i 2022, skriver Flemming Gade Nielsen blandt andet.

Annonce

Udskyder generalforsamling

Beretningen skulle have været afholdt i begyndelsen af februar, hvor golfklubben havde planlagt at holde generalforsamling. Men den er levet udskudt på ubestemt tid. Her skulle der også være valgt en ny formand, da Flemming Gade Nielsen i efteråret havde bebudet sin afgang efter 12 år på posten.

Han fortsætter dog som formand på ubestemt tid ind til generalforsamlingen kan blive afholdt. Der er lagt op til, at Ulla Thygesen skal overtage formandsposten

Ud over Flemming Gade Nielsen skal der findes yderligere to bestyrelsesmedlemmer. Næstformand Arne Jakobsen stopper, mens Anne Grethe Sand Stauning i slutningen af 2020 blev klubbens nye sekretær, og derfor har hun også sagt farvel til bestyrelsen.

Den nuværende bestyrelse indstiller Christian Kaalund, Anne Lykke og Georg Breddam til at overtage de ledige pladser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Højst 20 kilometer til en test og særlige planer for skolerne: Her er den omfattende testplan for genåbning

Danmark

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce