Annonce
Holstebro

Forsyningsselskab vil hjælpe virksomhederne

Vestforsyning fremskynder nu betalingen til sine leverandører. Arkivfoto: Morten Melhede
Der bliver sat gang i betalingerne før tid hos Vestforsyning for at hjælpe trængte leverandører. Samtidig tilbydes erhverskunder at få tilpasset deres betalinger.

Holstebro: Flere forsyningselskaber landet over fremrykker nu betalinger til deres leverandører. Det gælder også hos Vestforsyning, hvor man i begyndelsen af ugen sendte en pressemeddelse ud om beslutningen.

- Det betyder, at de leverandører, som måske ellers først skulle have betaling om 14 eller 30 dage, nu får betaling med det samme. Det er noget, vi har sat i gang fat hjælpe virksomhederne, siger Vibeke Lundager Nielsen, der er kundeservicechef i Vestforsyning.

Konkret er det fire millioner kroner, der betales før.

Derudover tilbyder forsyningsselskabet ligeledes at tilpasse de kvartalsvise acontobetalinger til de erhvervskunder, som kan være nødt til at lukke ned eller nedsætte aktivitetsniveauet under corona-tiden.

- Vi ønsker at støtte vores erhvervskunder i en tid med ekstraordinære udfordringer. Så derfor tager vi gerne en snak med alle, som har behov for, at vi tilpasser deres acontobetalinger, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce