Annonce
Vinderup

Forstander bliver konsulent igen: opgaven er løst

- Jeg har indfriet det løfte, jeg gav om udvikling, siger Kåre Heide-Ottosen, der fokuserer på, at udviklingen er sket bredt på Rydhave Slots Efterskole. Arkivfoto: Allan Damgaard
Rydhave Slots Efterskole var lukningstruet, da Kåre Heide-Ottosen trådte til for fire år siden. Snart er 100 skrevet op til det kommende skoleår.
Annonce

Ryde: - Nu har jeg løst min opgave. Der er blevet skabt et godt og stærkt fundament efter hårdt arbejde, så skolen har en god fremtid.

Siger Kåre Heide-Ottosen, 55, der efter fire år som forstander for Rydhave Slots Efterskole vender tilbage til jobbet som udviklingskonsulent. Han driver sammen med sin kone, Liv, virksomheden Insight, der beskæftiger sig med forretningsudvikling og kommunikation, og her vil parret igen koncentrere kræfterne med Herning som udgangspunkt, når embedsboligen ved efterskolen fraflyttes i starten af det nye år.

Han efterlader en skole, der var lukningstruet, men hvor fremtiden nu tegner lys. Der er allerede indskrevet 92 elever til sæsonen 2020-21, og næsten dagligt kommer en ekstra til.

- Det er lykkedes at skabe en kultur, så eleverne ikke forlader skolen men tværtimod kommer til. Så jeg har indfriet det løfte, jeg gav om udvikling, siger Kåre Heide-Ottosen, der fokuserer på, at udviklingen er sket bredt.

- Det er på alle områder. Inden for e-sport er vi blevet Danmarks bedste, og det skal fortsat udvikles. Men det er inden for alle interesseområder, der er sket en faglig udvikling, siger han.

Det indebærer, at der generelt tales meget positivt om efterskolen, og at de unge gerne vil være en del af skolen, fremhæver han.

Han finder det vigtigt at tale det faglige op. Det gør skolen blandt andet ved sin gymnasieforberedende linie i samarbejde med Fjerritslev Gymnasium. Det giver input fra Aalborg Universitet, og på klima-linien er der lagt op til et samarbejde med Aarhus Universitet.

Kåre-Heide Ottosens hjerte banker fortsat for Rydhave Slots Efterskole, og han forventer, at skolen kan blive inddraget i nogle af de projekter, han kommer til at arbejde med i sin virksomhed. Blandt de ting, der er i støbeskeen, er forretningsudvikling for et amerikansk firma, der beskæftiger sig med ny teknologi inden for undervisningsområdet. I forbindelse med udvikling inden for spille-industrien ser han også perspektiver i et samarbejde med skolens e-sportslinie.

Der er blevet skabt et godt og stærkt fundament efter hårdt arbejde, så skolen har en god fremtid

Kåre Heide-Ottosen, afgående forstander for Rydhave Slots Efterskole

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Tilstandsrapport for huset Europa

Annonce