Annoncørbetalt indhold

Forstå hvorfor VPN er en god idé

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Måske er det her første gang, du hører om en såkaldt VPN og du spørger derfor dig selv, hvorfor bruge en VPN? Og det kan også være svært at gennemskue, men bare rolig, du er havnet det rigtige sted. I denne artikel får du nemlig svar på netop dette og lærer på kort tid, hvorfor det er en rigtig god idé at benytte sig af en VPN tjeneste. Overordnet set kan man helt kort forklare en VPN ved at sige, at det er en funktion, der krypterer og anonymiserer dig på nettet. Derfor bør alle faktisk overveje at investere i en VPN tjeneste. Så er man nemlig altid beskyttet, når man bruger internettet. Og så er det heldigvis også rigtig billigt og koster kun i omegnen af 300 kr/årligt. Derfor behøver du ikke gå på kompromis med nogle af dine andre abonnementer eller tjenester, bare fordi du også vil have en VPN.

Vær beskyttet, når du bruger internettet

Annonce

Ved at kryptere og anonymisere dig, når du surfer rundt på nettet, er du altså sikker på, at du ikke bliver sporet eller tracket. Det kan hjælpe dig med eksempelvis at slippe af med irriterende, målrettede annoncer og spammails. Samtidig er en VPN tjeneste med til at beskytte din data, så dine kodeord og andre brugeroplysninger aldrig bliver opsnappet. På denne måde kan man altså sige at en VPN tjeneste er din bedste dørmand, når du bruger internettet. På Privacysharks.com finder du mange gode og brugbare oplysninger om VPN tjenester. Du kan også finde professionelle sammenligninger af de forskellige VPN tjenester, og dermed sikre dig at du finder både den bedste og den billigste løsning.

Brug din VPN tjeneste, når du er i udlandet

Med en VPN kan du endda manipulere din egentlige lokation, hvilket betyder at du kan streame og åbne indhold i udlandet, som ellers ville blive blokeret på en udenlandsk VPN. Der er faktisk mange lande i verden, hvor en VPN tjeneste vil være yderst nyttig. Vidste du eksempelvis at Kinas stat altid vil blokere for rigtig mange af de store hjemmesider, vi er helt vant til at bruge herhjemme? Det kunne eksempelvis være Google, Youtube eller sågar Twitter og Facebook, som du altså ikke ville kunne tilgå fra en lokal VPN, hvis du eksempelvis var i Kina. Derfor kan din egen VPN tjeneste altså også være en skøn rejsemakker, så er du nemlig altid sikker på, at du kan være opdateret på din yndlingsserie eller bare følge med i de danske nyheder og slå en statusopdatering op på facebook.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.