Annonce
Holstebro

Forsøger tredje gang: To fredagskoncerter til august

Jonah Blacksmith Trio spiller 14. august i Holstebro for 450 publikummer.  Arkivfoto: Søren E. Alwan

Holstebro: Det er alt andet end let at være koncertarrangør denne sommer, da coronapandemien stort set har lukket alt ned.

Det ved de alt om i MIF Event, der først fik annulleret afløseren for Rock i Holstebro, Vandkraft-festivallen lørdag den 20. juni. Den idé satte coronaen hurtigt en stopper for.

Næste forsøg var en Poul Krebs-koncert i Lystanlægget, men den blev ikke til noget, da der var gået noget galt med bookingen. Men arrangør Jørn Bruun og de øvrige folk i MIF Event, der har rødder i fodboldklubben Måbjerg IF, opgiver ikke så let.

Annonce

Til august er de klar med to nye koncertaftener. Det bliver fredag 7. august og fredag 14. august. Begge aftener bliver der plads til 450 personer i Lystanlægget.

Navnet til den 14. august er klart. Det bliver Jonah Blacksmith Trio, der kommer og spiller. Bandet kommer i en lidt mindre udgave end normalt.

Jonah Blacksmith er fra Thy. Folkemusikerne har markeret sig de seneste år, hvor de har spillet rundt i Danmark, men også i udlandet.

- Vi er meget glade for, at vi kan præsentere noget god musik i anlægget. Vi forventer inden for kort tid også at have det andet navn klar, lyder det fra Jørn Bruun.

Billetsalget åbner torsdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer For abonnenter

Kristian efterlod sig millionformue efter langt og nøjsomt liv - nu får plejehjemmets venner de sidste 720.000 kroner af arven

Holstebro

Se video: Sygeplejersker på gaden for at forklare sig - derfor strejker vi nu

Annonce