Erhverv

Forpagteren forlod stedet: Biograf-restaurant midlertidigt lukket

Helle Lisbeth Pedersen overtog forpagtningen af Restaurant Limone i juli 2017. Nu har hun opsagt samarbejdet og vil noget andet. Arkivfoto: Morten Stricker.
Med øjeblikkelig virkning opsagde forpagteren af Restaurant Limone i Apollon i Struer sit samarbejde med biografen.

Struer: Hvis du bare skal have kaffe, øl eller vin inden eller lige efter din tur i biografen, så er der intet problem. Men vil du derimod have stillet sulten, så kan Apollon i Struer ikke hjælpe med det for tiden.

1. maj meddelte forpagteren af Restaurant Limone, der befinder sig inde i biografens lokaler, at hun sagde op med øjeblikkelig virkning, og Restaurant Limone er derfor midlertidigt lukket.

- Hun vil noget andet, lyder forklaringen fra biografdirektør Jørn Lundme.

Han er dog fortrøstningsfuld, og er ikke i tvivl om, at lukningen ikke kommer til at vare længe. Han begyndte at lede efter en ny forpagter med det samme, og det ser ud til, at det ikke bliver en svær opgave at finde en erstatning.

- Der har heldigvis været flere, der har meldt sig som interesserede, så jeg tror ikke, der går længe, før vi åbner igen med en ny forpagter, siger Jørn Lundme.

Dagbladet har flere gange forsøgt at få en kommentar fra den nu tidligere forpagter, Helle Lisbeth Pedersen, men uden held.

- Der har heldigvis været flere, der har meldt sig som interesserede, så jeg tror ikke, der går længe, før vi åbner igen med en ny forpagter, siger Jørn Lundme.

0/0
Annonce
Erhverv For abonnenter

Ausumgaard omlægger til økologisk planteavl

Erhverv

Åbner kontor i Struer: Dorte vil hjælpe små og mellemstore virksomheder

Erhverv

Købmanden holdt rejsegilde: Sammen er de stærke i Asp

Erhverv For abonnenter

4 gode tips, hvis man ønsker at tabe sig

Erhverv For abonnenter

Godt for svinebønder - skidt for forbrugerne: Syge grise i Kina udløser eksplosive prishop

Prisen på svinefars til frikadeller og nakkekoteletter til grillen har taget et ordentligt spring opad i de seneste uger, og forklaringen skal findes i Kina. Sådan lyder det samstemmende fra de to største dagligvarekæder Coop og Salling Group. Hos Coop melder informationsdirektør Jens Juul Nielsen om prisstigninger på svinekød på 10 procent. I Salling Group, der står bag Bilka, Føtex og Netto, melder pressechef Kasper Reggelsen ligeledes om højere priser på produkter, der indeholder svinekød. Kina, som er verdens største producent og forbruger af svinekød, er lammet af den alvorlige afrikanske svinepest, der vurderes at have ramt næsten en tredjedel af den kinesiske produktion. - Det er på en trist baggrund, men det er en stor fordel for de danske svineproducenter, der har set en meget kraftig stigning i noteringen på svinekød, siger Klaus Kaiser, erhvervsøkonomisk chef i Seges, landbrugets videnshus i Aarhus. Efter katastrofalt lave priser i 2018, der kastede mange svineproducenter ud i konkurs, er prisen steget voldsomt siden nytår. Ved indgangen til 2019 fik en landmand 8,30 kroner pr. kilo gris, der blev leveret til slagterikoncernen Danish Crown. I denne uge lå prisen på 10,80 kroner, og mandag stiger den yderligere til 11,10 kroner pr. kilo. Det er en stigning på 34 procent siden nytår. - Vi skal tilbage til 2001 for at se en tilsvarende kraftig stigning, så det er helt ekstraordinært. Vi forventer også, at priserne vil forblive på et højt niveau og måske endda stige yderligere, inden man får styr på det i Kina, siger Klaus Kaiser.

Erhverv

Torvehallen er solgt - nu skal bygningen gøres klar til nyt liv

Erhverv

Lokal bank leverer historisk kvartalsregnskab

Annonce