Annonce
Struer

Formanden trækker sig nu fra handelsstandsforening

Lars Jespersgaard ønsker ikke længere at være formand i Struer Handelsstandsforening. Arkivfoto
Lars Jespersgaard ønsker ikke længere at være formand i Struer Handelsstandsforening
Annonce

Struer: Formand i Struer Handelsstandsforening, Lars Jespersgaard, har valgt at sige stop. Ikke bare som formand - han udtræder også af bestyrelsen bag handelsstandsforeningen.

Det oplyser foreningen i en pressemeddelelse fredag morgen.

Posten som formand har Lars Jespersgaard haft i tre år, og han begrunder sit valg med, at han ønsker at prioritere anderledes, så der bliver mere tid til at passe det daglige arbejde, fremgår det af pressemeddelelsen.

Lars Jespersgaard er til daglig byggecenterchef ved Tømmergården i Struers vestby, og han lægger ikke skjul på, at posten som formand i handelsstandsforeningen tager en del tid og kræfter, som truer med at gå ud over arbejdet som byggecenterchef, lyder det videre i meddelelsen.

Den nu tidligere formand understreger, at han har været glad for tiden som formand i foreningen og håber, at medlemmerne vil finde en dygtig formand, som vil stå i spidsen for at videreføre det vigtige arbejde med at styrke handlen i byen.

Bestyrelsen i Struer Handelsstandsforening består nu af Casper Frederiksen fra Struer Grand Hotel, Per Norman Hansen fra Huset Arthur, Claus Thunøe fra Thiele, Jess Zobbe fra Vin & Kunst og Susanne Velsøe fra No 19.

Ifølge pressemeddelelsen har bestyrelsen besluttet at fortsætte uændret frem mod den kommende generalforsamling i april. Indtil da er Casper Frederiksen konstitueret som formand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Annonce