Annonce
Erhverv

Formanden bliver ny driftsleder på varmeværket

Sonny Jørgensen i sin egenskab af formand på en generalforsamling i Lemvig Varmeværk. Nu skifter han til at være driftsleder på varmeværket. Arkivfoto: Lars Kamstrup
Sonny Finn Jørgensen afløser Svend Erik Bjerg som driftsleder på Lemvig Varmeværk - dermed stopper han som formand

Lemvig:  Det bliver formanden for Lemvig Varmeværk, Sonny Jørgensen, der overtaget hvervet som driftslederpå varmeværket, når Svend Erik Bjerg flytter til ny stilling i Herning.

Sonny Jørgensen er civilingeniør, og han har tidligere været fabrikschef på Cheminova - det nuværende FMC. Han er ansat på en tre-årig kontrakt af bestyrelsen.

Sonny Jørgensen kommer til at stå i spidsen for et varmeværk, hvor der nu er over 4000 forbrugere tilsluttet fjernvarmenettet.

Annonce

- På varmeværket kan vi drage nytte af hans dybtgående indsigt og erfaring med teknik, udviklings- og produktionsprocesser samt ikke mindst ledelse fra de mange års ansættelse på Cheminova - senest som fabrikschef. Sonny Jørgensens har dertil ved sit aktive arbejde siden 2009 i Lemvig Varmeværks bestyrelse – som formand siden 2017 - erhvervet indgående kendskab til opbygningen og udviklingen af hele virksomhedens drift, siger næstformand Per Strøm Kristensen.


På varmeværket kan vi drage nytte af hans dybtgående indsigt og erfaring med teknik, udviklings- og produktionsprocesser samt ikke mindst ledelse fra de mange års ansættelse på Cheminova

Per Strøm Kristensen, næstformand, Lemvig Varmeværk.


Næstformanden oplyser,  oplyser at det er en enig bestyrelse, der har valgt Sonny Jørgensen til stillingen. Han starter allerede mandag den 1. november og vil dermed køre parløb med nuværende driftsleder, Svend Erik Bjerg, til udgangen af november. Da fratræder Svend Erik Bjerg efter ti års ansættelse for at overtaget et nyt job med energi-tekniske udviklingsopgaver i Herning.

Suppleant indkaldes

Den kommende driftsleder ser frem til opgaver og udfordringer i sin nye rolle på Lemvig Varmeværk.

- Den store udfordring bliver at ruste varmeværket til de forventede ændringer som følge af den grønne omstilling. Men det er en særdeles veldrevet virksomhed, Svend Erik Bjerg – sammen med et dedikeret og fagligt kompetent hold af medarbejdere – nu overlader ledelsen af til mig. Med en varmepris blandt landets laveste har vi et godt udgangspunkt til fortsat at udvikle og positionere varmeværket i den virkelighed, der med den grønne omstilling ændrer vilkårene for hele energibranchen i, siger Sonny Jørgensen i en pressemeddelelse.

Med Sonny Jørgensen i den ny rolle som driftsleder ser Lemvig Varmeværks Bestyrelsen frem til at kunne fortsætte et tillidsfuldt og udviklende samarbejde, fastslår næstformanden Per Strøm Kristensen.

Som følge af ansættelsen udtræder Sonny Jørgensen af Lemvig Varmeværks bestyrelse. På førstkommende bestyrelsesmøde - mandag den 8. november - vil bestyrelsen konstituere sig på ny. Merete Wang Graversen er som første suppleant indkaldt til bestyrelsen. Merete Wang Graversen er direktør, og medindehaver i Lemvig Auto Aps.
Annonce
Holstebro

Forældre i tvivl om vaccination af deres børn: - Vi vakler simpelthen sådan, om vi skal eller ikke skal

Danmark

Lørdagens coronatal: 3744 nye smittetilfælde og 13 dødsfald

Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

TTH tabte for femte gang i seks kampe: - Det var langt under det niveau, vi skal have

Sport For abonnenter

Videoanalyse og liveblog: TTH tabte på udebane til oprykkerne fra Skive

Holstebro

26-årig fængslet for at trække køkkenkniv, sætte den mod nakken af en person og sige: 'I will fucking kill you'

Erhverv

Tre butikker ser tilbage på Black Friday og frem mod en hverdag med mundbind: Det værste er faktisk de ting, vi begynder at have i restordre

To mistænkte tilfælde af ny corona-variant er fundet i Danmark

Holstebro For abonnenter

Byrådets længst siddende medlem røg ud, og det er glædeligt

Erhverv

Forretninger frygter ikke krav om mundbind: Kunder er gode til at bakke op om lokal handel

Vestjylland For abonnenter

Kronprinsen og fodboldstjernerne går i tøj fra Ringkøbing: Frederik og Casper sælger eksklusive jakker til de kendte

Kollegaer slækker på hygiejnen: Fagforening efterlyser mere 'corona-politi'

Holstebro

26-årig anholdt for at gribe køkkenkniv og true tre personer på livet, da de bad ham skrue ned for musikken

Struer For abonnenter

De skiltes som uvenner, men efter 82 år er de igen de bedste venner på plejehjemmet: - Jeg blev sgu sur, da han sagde, at jeg lugtede af ko

Leder For abonnenter

Lad det blive ved pas og mundbind - den sunde fornuft kan sagtens klare resten

Annonce