Annonce
Portræt

Formand med næsten hele vejen

- Det er spændende og dejligt at være formand, siger Finn Brask, der står i spidsen for den jubilerende klub, Holstebro Cykelmotion. Privatfoto

Holstebro: 22 af de 25 år Holstebro Cykelmotion har eksisteret, har Finn Brask, 64, været medlem. Næsten lige så længe har han været i bestyrelsen - og de seneste fire år siddet som formand for bordenden.

- Det er spændende og dejligt at være formand. Ikke mindst når tingene lykkes, siger han i forbindelse med klubbens 25-års jubilæum.

Han vil gerne være med til at skabe aktivitet og arrangementer. Derfor minder formandsopgaverne noget om den måde, han arbejder på som lærer for 10. årgang på Sønderlandsskolen. Her er der også mange aktiviteter og arrangementer for eleverne.

Finn Brask glæder sig over at sidde i en bestyrelse, hvor medlemmerne supplerer hinanden og samarbejdet fungerer fint.

Han er gift med Lene, der jobber som fysioterapeut på sygehuset. Parret har to børn: Trine, 30, der arbejder som indkøber i modebranchen hos Vila, og Jacob, 27, der er ansat som elektriker i sommerperioden, mens han om vinteren er skimbums og bartender i Frankrig. Og kan kombinere det med sin interesse for snowboarding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce