Annonce
Vinderup

Formand klar til genvalg

Erik Bruun-Sørensen, formand for Ejsing Menighedsråd, glæder sig over, at alle pladser blev besat ved årets valghandling. Arkivfoto: Lars Rask Vendelbjerg
Annonce

Ejsing: God debat og positiv stemning.

Det prægede ifølge menighedsrådsformand Erik Bruun-Sørensen den lokale valgaften til menighedsrådet. Han var den eneste fra det afgående råd, der stillede op, og glæder sig over, at der er fuld bemanding, når det nye menighedsråd træder til i slutningen af november.

Hele 33 mødte op til valgforsamlingen. En del undslog sig fra at stille op, men det lykkedes både at finde medlemmer til rådet og to suppleanter.

Erik Bruun-Sørensen blev genvalgt med aftenens højeste stemmetal. Nyvalgt blev Ingrid Hvass, Jensia Risum, Anna Kirkegaard Sørensen og Niels Jakobsen. Som suppleanter valgtes Marie Olesen og Anni Klausholt.

Formelt set kan der dukke en ny liste op indtil 13. oktober, men det anser Erik Bruun-Sørensen ikke for sandsynligt. Rådet konstituerer sig i slutningen af november for at være klar til det nye kirkeår med start 1. søndag i advent, og Erik Bruun-Sørensen er parat til at fortsætte som formand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce