Annonce
Lemvig

Formand: Festival gik rigtigt godt

Regn og kølige temperaturer kunne ikke spolere festen på årets Haze Over Haarum, der oplevede en stor fremgang i antallet af solgte billetter. Foto: Morten Stricker
Formand har en god mavefornemmelse for, hvordan det økonomiske resultat bliver efter årets Haze Over Haarum
Annonce

Harboøre: Halvandet døgn efter party-bandet Tennis lod de sidste toner ebbe ud på Haze Over Haarum, er festivalens formand, Hanne Noermark, særdeles tilfreds med afviklingen af den 40. udgave af festivalen.

- Det er gået rigtigt godt. Vi kunne mærke på billetsalget lørdag, at vejret ikke var med os, men der har hele vejen igennem været en rigtigt god stemning og glade mennesker overalt, siger formanden.

Selv om billetsalget lørdag døde ud, kan Hanne Noermark glæde sig over, at 17 procent flere gæster investerede i et armbånd til årets festival. Det betyder, at årets Haze Over Haarum havde besøg af omkring 4700 betalende gæster.

På trods af det ekstra antal gæster på festivalen, har Hanne Noermark endnu ikke noget samlet overblik over, hvordan det økonomiske udbytte vil blive af festivalen.

- Det er stadig for tidligt at sige noget om det, men jeg har en rigtigt god mavefornemmelse. Så der bliver helt sikkert en Haze nummer 41, og vi er allerede begyndt at glæde os til den, selv om vi er lidt trætte nu, siger formanden, der for første gang stod i spidsen for festivalen.

Hun glæder sig både over de mange gæster, men også over den indsats, der blev lavet bag kulissen af de omkring 600 frivillige, der er med til at få festivalen til at fungere.

- Jeg er glad og stolt af det arbejde, de har leveret. Det er flot, at der er så mange frivillige, der arbejder så meget med at få det hele til at køre her. Jeg er meget tilfreds med og stolt af afviklingen af årets festival, siger Hanne Noermark.

Politiet melder om en rolig festival, selv om fire personer blev sigtet torsdag for blandt andet at besidde narkotika samt at have været involveret i slagsmål.

En kvinde, som torsdag var blevet sigtet og bortvist fra festivalen da hun havde narkotika på sig, forsøgte dog at komme ind på pladsen igen fredag. Hun havde købt endnu en billet til festivalen, men hun blev genkendt af vagter, som for anden gang på to dage klippede hendes armbånd over.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce