Annoncørbetalt indhold

Form dit hjem med de helt rigtige gardiner

Denne artikel er sponsoreret.

Et af vigtigste elementer i enhver indretning er gardinerne. Ligesom din sofa og gulvtæppe er med til at give dit hjem form, liv og personlighed, så spiller gardinerne også en kæmpe rolle i at give hjemmet den helt rigtige stemning og udtryk.

Når du skal købe gardiner, kan du gå besøge bolig- og livsstilsbutikker, hvor du selv kan se og mærke de forskellige gardinløsninger, der findes. Bor du i Struer eller omegn, kan du også med fordel ringe til Byens Gardin, som er en lokal gardinbutik på hjul. Dermed behøver du ikke koordinere et dit butiksbesøg med arbejde eller ærinder, for i stedet kommer butikken ud til dig, når det passer dig bedst. Det er meget praktisk for private såvel som virksomheder.

Indehaveren af Byens Gardin er Frank Linde, som har arbejdet med gardiner og relaterede produkter som markiser i mere end 20 år. Du kan altså forvente at få topservice af en specialist, som både har styr på det praktiske og det æstetiske.

Er du dog ikke nået dertil, hvor du er klar til at hive dankortet frem, kan du fortsætte din læsning her. For mangler du lidt inspiration til dine nye gardiner, kan du i denne artikel læse mere om 5 populære og trendy gardintyper.

1. Rullegardiner

Rullegardiner har den fordel, at de både er praktiske og diskrete. Som ved ganske almindelige stofgardiner findes rullegardiner i utallige mønstre og materialer. Mange vælger også rullegardiner med mørklægning, fordi denne type gardin kan monteres direkte på vindueskarmen, så den dermed lukker minimalt lys ind.

Rullegardiner er et godt valg, hvis du ønsker en gardinløsning, som ikke indtager rummet, så nogle af dine andre møbler kan være omdrejningspunktet. De er også gode, hvis du ønsker et minimalistisk udtryk, hvor vinduerne fremstår enkle og bare.

2. Plisségardiner

Meget ligesom rullegardiner, så tager plisségardinerne ikke meget af opmærksomheden i rummet – især når de ikke er i brug og derfor rullet op. Plisségardiner har et let look, og er således et godt valg for dig, som godt kunne tænke dig en gardinløsning, som ikke fylder meget i rummet både bogstaveligt talt men også visuelt.

Plisségardiner har også den fordel, at de er ekstremt nemme at rengøre. Her kan du nøjes med at tørre dem af med en opvredet klud, modsat andre typer gardiner for eksempel stofgardiner, lamelgardiner, persienner og så videre.

3. Lamelgardiner Lamelgardiner er ideelle i værelser, hvor vinduesfacaden fylder meget. Her giver lamelgardinerne ikke kun et elegant udtryk, men de giver også rummet mere luft grundet deres lette konstruktion. Med lamelgardiner kan du også lukke lys ind, selv om de er rullet for. På grund af deres kvaliteter ses lamelgardiner derfor ofte i nybyggeri, som ofte har store vinduer. Her spiller lamelgardinerne godt ind i stilen med deres lethed og enkelthed.

4. Persienner

Persienner fås i alverdens materialer såsom træ, plastik og aluminium. Persienner er gode til rum, hvor der jævnligt er behov for rengøring, for eksempel køkkenet eller badeværelset, da man blot kan tørre dem af ved en opvredet klud.

Persienner fås også i mørklægningsvarianter, hvor lamellerne er designet til at kunne lukke helt tæt, så intet lys slipper ind. Persienner er et klassisk og praktisk valg, og passer meget godt ind i hjem, hvor gardinerne mere har en praktisk funktion end æstetisk.

5. Velourgardiner

Velourgardiner har vundet mere og mere indpas i danskernes boligindretning hen over de seneste år. Denne type gardin er med til at give rummet en majestætisk og imponerende følelse, fordi stoffet leder tankerne hen på luksus og overdådighed a la Versailles.

Ulempen ved velourgardiner er dog, at de nemt og hurtigt opsamler støv. Vælger du en mørk farve til dine velourgardiner, vil du derfor hurtigt kunne se støv samle sig på dem. De er derfor et yderst smukt gardinvalg, men du må gøre op med dig selv, om du er villig til at bruge en fnugfjerne på nærmest daglig basis for at holde dem pæne.

Denne artikel er sponsoreret af byensgardin.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.