Annonce
Lemvig

Foreningsformand efter rapport: Der er mange positive ting for idrætten

Lemvig Kommunes arbejde med at sætte en træningsbane i Ramme i stand, så den kunne bruges til en opvisningskamp mellem FC Midtjylland og AaB bliver fremhævet som et godt eksempel på samarbejde mellem foreningslivet og Lemvig Kommune, siger formand. Arkivfoto: Morten Stricker
Der må gerne være lidt mere opbakning til de frivillige i foreningsleder, mener formand, der også undrer sig over fordelingen af midler til forskellige idrætsanlæg

Ramme: Der er ikke mange fingre at sætte på det arbejde, Lemvig Kommune gør for foreningslivet hos formanden for Ramme-Lomborg IF, Arne Bech Poulsen.

Han peger på flere positive ting, som Lemvig Kommune har sat i søen for foreningslivet.

- Det er stadig nyt, og vi har nok ikke selv været alt for gode til at bruge det. Men det er positivt, at kommunen har stablet et frivilligcenter på benene. Samtidig synes jeg også, at kommunen er gode til at sikre, at man kan lave hjælp til selvhjælp, siger formanden for Ramme-Lomborg IF.

Annonce

Han peger blandt andet på, at kommunen i 2017 hjalp foreningen med at sætte en træningsbane på Ramme Stadion i stand, så den kunne bruges til en opvisningskamp mellem Superliga-klubberne FC Midtjylland og AaB i forbindelse med 100 års-jubilæet i Ramme-Lomborg IF.

- Efter kampen sagde FCM-direktør Claus Steinlein, at mange Superliga-klubber ville være misundelige over den gode bane, som der var spillet på, siger Arne Bech Poulsen.

Han har set undersøgelsen fra Danmarks Idrætsforbund og er én af de 56 foreningsformænd i Lemvig Kommune, der har fået spørgeskemaet tilsendt. Om han også har fået svaret på skemaet, er han til gengæld mere usikker på.

Gerne mere opbakning

Men han noterer sig, at det er positivt, at både Ramme-Lomborg IF og foreningslivet generelt har godt fat i de frivillige. Til gengæld så han gerne, at der var lidt større opbakning til de frivillige.

- Vi har en velfungerende forening, og der er også stor interesse for at være frivillig hos os. Vi har et samarbejde med DGI om at uddanne ungledere, der på sigt også kan være med til at løfte foreningslivet. Her kunne jeg godt ønske, at der var hjælp fra kommunens side til lederuddannelserne, siger Arne Bech Poulsen.

Han kan også følge kritikken omkring idrætspolitikken, som foreningen selv har mærket.

- Vi havde selv søgt midler til et nyt lysanlæg på vores træningsbaner til fodbold ved Ramme Hallen. Det kunne vi ikke få bevilget midler til, men samtidig kunne Lemvig Kommune finde flere millioner kroner til en renovering af Lemvig Idræts- og Kulturcenter. Det virker som om, at pengene flyder lettere, hvis man er et idrætscenter, siger Arne Bech Poulsen.

Annonce
Holstebro

Tag kandidattesten her

Erhverv

Hun kunne have stillet sig op i køen over folk, der brokker sig over vejarbejde og kaos - men det ville Else Marie ikke: Nu er hendes forretning vokset

Vestjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Torsdagens coronatal: Yderligere 1247 er smittet med corona

Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Står nederst på listen til kommunalvalget: - Min chance for at blive valgt? Den er lig nul

Erhverv For abonnenter

Butikker og kommune klar til fælles front: - Vi skal finde småjob til de sårbare og udsatte

Erhverv

Vindmøller og gas: Er Ausumgaard mere kraftværk end landbrug?

Holstebro For abonnenter

Marlene er som regel eneste kvinde i rummet: - Nogle gange lægger jeg først mærke til det i bilen på vej hjem

Debat

Vi himler op om det uretfærdige i andre landes valgsystemer - men vort eget er slet ikke retfærdigt

Sport For abonnenter

Karakterbogen: Andrea West skulle igen bære en umulig vægt

Lemvig

Nu stiger smitten i Lemvig Kommune - syv tilfælde samme dag

Navne

Klavertalent på ni år: Det største var at spille for Sigurd Barrett - der blev jeg godt nok nervøs

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Holstebro

Hun råbte og skreg og blev anholdt

Sport For abonnenter

Holstebro løb igen tør for ressourcer: - Man bliver træt af, at det skal være undskyldningen

Struer

Arriva: - Vi forstår godt frustrationen

Annonce