Annonce
Holstebro

Foreninger går online med job til frivillige

Jobportalen skaber kontakt mellem foreninger, organisationer og andre grupper - og frivillige. Grafik fra frivilligjob.dk

Holstebro: Foreninger i Holstebro Kommune får snart et nyt værktøj, der skal gøre det nemmere at skaffe frivillige hænder til alt lige fra årlige arrangementer til faste ugentlige aktiviteter.

Kommunen har investeret i portalen www.frivilligjob.dk, der skal matche foreningernes behov med mennesker på udkig efter opgaver som frivillig. Samtidig synliggør portalen også, hvad foreningerne aktuelt beskæftiger sig med.

Kultur & Frivillighuset i Holstebro er en central samarbejdspartner i at udbrede kendskabet og brugen af værktøjet. At matche frivillige og foreninger er en opgave, som stedet har stor praktisk erfaring med i den "analoge" verden. Nu er udbud og efterspørgsel på frivillighed bare gået online.

Nu skal foreningerne blot lære værktøjet at kende, få tips og tricks til rekruttering og fylde jobdatabasen op med spændende frivillige job.

Det sker med en workshop på Holstebro Bibliotek fredag 27. september, og hvis foreningerne har et konkret frivilligjob i tankerne, er det bare at gå løs på tasterne og få det lagt ind.

Det er medarbejdere fra Holstebro Kommune og Kultur & Frivillighuset, som informerer, hjælper og vejleder i workshoppen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce