Annonce
Struer

Forening: Første sæson med funparken var en succes

Formanden for Foreningen Struer Fun Park kalder den første sæson i havnebassinet for en succes, Nu ser han frem mod sæsonåbning i maj 2021. Og gerne til en endnu større funpark på en anden placering. Foto: Steffan Skov
2020 blev første år med fri badeleg i Struer Fun Park i havnebassinet - nu ser formanden for foreningen bag den nye attraktion i havnebassinet frem mod 2021 og gerne en park med vokseværk
Annonce

Struer: I juni 2020 blev de store ankerblokke placeret på bunden af havnebassinet ved marinaen, og attraktionerne i det, der samlet udgjorde Struer Fun Park, kunne for første gang åbne for store og små vandhunde.

Erfaringerne efter den første sommer med funparken har helt overvejende været så gode, at formanden for Foreningen Struer Fun Park, der driver parken for Struer Kommune, kalder den en succes.

- I perioder med varmt sommervejr har der været så mange brugere, at vi har måttet regulere antallet af badende på attraktionerne. Vi er naturligvis ikke herrer over vejret, men vi synes, at det første år har været en succes, siger Michael Ager Jensen.

Annonce

Flere attraktioner

Arbejdet med at pille parken ned er nu afsluttet, og Michael Ager Jensen ser nu frem imod 2021-sæsonen.


Jeg er sikker på, at vi også er der næste år - og forhåbentlig i en større udgave. Parken vil blive sat op i slutningen af april, så vi er klar til at åbne i maj 2021.

Michael Ager Jensen, formand for Foreningen Struer Fun Park


- Jeg er sikker på, at vi også er der næste år - og forhåbentlig i en større udgave. Parken vil blive sat op i slutningen af april, så vi er klar til at åbne i maj 2021, siger Michael Ager Jensen.

Blandt de ting, foreningen har lært i år, er, at parken har for få attraktioner. Og så var placeringen for enden af marinaen heller ikke optimal.

- Der er brug for flere attraktioner i parken, for at flere gæster vil køre langt for at dyppe sig i havnen. Placeringen har også skabt udfordringer. Blandt andet har nogle forældre haft svært ved at se deres børn i vandet. Endelig handler det også om synlighed på havnen.

Annonce

Søger investorer

Parken og dens attraktioner er ejet af kommunen, der investerede i købet tilbage i juni. Lige nu arbejder foreningen Struer Fun Park med at finde lokale investorer og fonde, der vil støtte ambitionerne om at få parken til at vokse.

- For os handler det meget om at gå efter visionen - gerne med støtte fra lokale investorer. Det første år har været et eksperiment, der har vist, at der er perspektiver i funparken. Sæsonen er fra maj til begyndelsen af september, og på sigt handler det om, at et fremtidigt havnebad også har en stor attraktion, nemlig Struer Fun Park, siger Michael Ager Jensen.

Der arbejdes også med at finde flere frivillige til foreningen, der vil kunne hjælpe med at drive og renholde funparken næste sæson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Smitte får nu konsekvens for samtlige minkfarme

Holstebro

Stjal Galant

Annonce