Annonce
Holstebro

Foredrag: Husk dig selv som pårørende

Med baggrund i bogen "Jeg er også vigtig - Husk dig selv som pårørende" som udkom 11. oktober 2019, fortæller Diana Lund Andersen om det at være pårørende. PR-foto
Med baggrund i egen historie, samt bogen "Jeg er også vigtig - Husk dig selv som pårørende" som udkom 11. oktober 2019, fortæller Diana Lund Andersen om det at være pårørende.

Holstebro: - Vær med når Scleroseforeningens lokalafdeling i Nordvestjylland inviterer til foredrag, hvor særligt de pårørende bliver sat i fokus, lyder opfordringen i en pressemeddelelse fra afdelingen.

Det foregår tirsdag 29. oktober på Holstebro Aktivitetscenter, Danmarksgade 13A, 7500 Holstebro. Med baggrund i egen historie, samt bogen "Jeg er også vigtig - Husk dig selv som pårørende" som udkom 11. oktober 2019, fortæller Diana Lund Andersen om det at være pårørende, og om hvordan du kan passe på dig selv. Det glemmer rigtig mange pårørende nemlig i kærlighed til deres syge familiemedlemmer. Derfor får du i foredraget ti gode råd til, hvordan du passer på dig selv som pårørende og din familie. Der vil hovedsaligt være tale om pårørende til scleroseramte, men pårørende til andre alvorlige sygdomme kan også få udbytte af foredraget – alle er velkomne.

- Vi glæder os meget til at byde alle interesserede – uanset hvor tæt man har sygdom på - velkomne til dette arrangement som afholdes i Holstebro Aktivitetscenter, lyder det i pressemeddelelsen.

Billetten inkluderer kaffe og kage og kan købes via hjemmesiden sclerose-nordvestjylland.nemtilmeld.dk.

Aftenen anbefales fra Fyn:

- Diana fik pårørende til at åbne op for egne erfaringer - en dejlig aften med både gode råd, snak, grin og tårer. Det er ofte et hårdt job at være pårørende til personer med sclerose. Så de skal sættes i fokus for, at de passer bedre på sig selv, lyder det fra Scleroseforeningens fynske lokalafdelinger Helle Cornett Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Jæger fik ram på gummiged

Holstebro

Spilfirma i gang efter konkurs

Annonce