Annonce
TTH Herrer

For otte dage siden var de tre, nu er én kampklar: Nøglespiller er ude af topkampen i Aalborg

Nikolaj Enderleit trækker ikke i kamptøjet, når andenpladsen fra TTH Holstebro onsdag aften møder Aalborg, som ligger på ligaens førsteplads. Foto: Morten Stricker
Nikolaj Enderleit kommer ikke i spil, når TTH Holstebro onsdag aften tager til Aalborg for at møde topholdet. TTH Holstebro er generelt ramt en smule på ressourcerne i øjeblikket, og det er lidt for tidligt på året, hvis man spørger cheftræner Patrick Westerholm.
Annonce

Holstebro: Der var god grund til optimisme hos TTH Holstebro, da holdet onsdag aften kørte Nordsjælland helt og aldeles baglæns ud af Gråkjær Arena.

Med en timålssejr var der ikke særligt mange, som talte om afskeden med Kay Smits tidligere på ugen, da de forlod Gråkjær Arena, men allerede torsdag formiddag blev det et tema.

Under en styrketræning gik det nemlig galt for Nikolaj Enderleit. Bagspilleren har imponeret stort offensivt og defensivt, som sæsonen er skredet frem, efter han kom til klubben fra Ribe-Esbjerg.

Han fik en forstrækning i låret og var derfor ikke i aktion i lørdagens nederlag mod Cuenca, og det kommer han heller ikke i onsdagens brag mod Aalborg.

- Jeg blev scannet i dag (tirsdag, red), og det ser ikke ud til, at det er så slemt. Vi tager dog ingen chancer, og derfor er jeg ude af kampen mod Aalborg, men det er for tidligt at sige, om jeg kan spille mod Rhein-Neckar Löwen på lørdag, siger Nikolaj Enderleit.

Det er to spektakulære kampe, som venter for TTH Holstebro i denne uge, og selvom Enderleit selvfølgelig rigtig gerne vil spille, så kan det ifølge bagspilleren ikke nytte at forhaste noget.

- Jeg vil selvfølgelig rigtig gerne være med, men ser man i det længere perspektiv, så har vi også to vigtige måneder. Det handler om ikke at komme for tidligt i gang og forværre skaden, siger Enderleit.

Jeg vil selvfølgelig rigtig gerne være med, men ser man i det længere perspektiv, så har vi også to vigtige måneder. Det handler om ikke at komme for tidligt i gang og forværre skaden.

Nikolaj Enderleit, TTH Holstebro.

Annonce

Fra tre til én

Det er især på højreback, at TTH Holstebro ser tynde ud. For lidt over en uge siden havde man tre, som kæmpede om spilletiden.

Med skaden til Enderleit og Smits' udlejning til Magdeburg, ser det dog ud til, at det er Peter Balling, som skal trække læsset på den position.

Noget som han i den grad havde svært ved i lørdagens kamp mod Cuenca, hvor han brændte størstedelen af sine skud og også havde sine udfordringer i pasningsspillet, hvilket gav spilletid til unge Johan Kofoed.

Annonce

For tidligt

Tirsdagens træning var generelt præget af unge spillere med skaderne til Würtz og Enderleit, mens der også var andre i truppen, som døjede med skavanker. Der er også tvivl om Porup, men det er på en glædelig baggrund, da hans kæreste er tæt på termin. Derfor var han ikke rejst med til Spanien, men han kan dog godt komme i aktion onsdag mod Aalborg.

- Jeg regner med, at Jonas (Porup, red) tager med til kampen. Derudover så har vi flere af de unge spillere med, som er vant til at være en del af ligatruppen. De var heller ikke med i Spanien, da de spillede en vigtig kamp for andetholdet Tvis i 2. division, som kæmper for at blive i rækken, siger Patrick Westerholm, som dog stådig må se bort fra Jonathan Würtz, som blev skulderskadet tilbage i november.

Træneren erkender, at han hellere vil spille kamp end at træne, da det på nuværende tidspunkt er svært at gennemføre en træning med den mængde etablerede ligaspillere, som er til rådighed. Det er dog ikke noget, som får den rutinerede finne til at ligge søvnløs om natten.

- Jeg spekulerer ikke så meget på, hvem der er med, og hvem der ikke er med. Jeg tror på, at vi nok skal få håndteret det, og ligegyldigt hvad kræver det en stor indsats at gøre sig fortjent til point i Aalborg. Når det så er sagt, så er det lidt for tidligt, at vi begynder at være ramt, siger Patrick Westerholm.

Onsdagens kamp bliver fløjtet i gang klokken 20.30 i Gigantium i Aalborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Skuffet Mathiesen fandt aldrig VM-benene

Annonce