Annonce
Holstebro

- For mange ved ikke, hvad der findes af tilbud til kræftramte

Et af aktiviteterne, som Kræftens Bekæmpelse Holstebro Lokalafdeling står for er "FC Prostata", en fodboldklub for kræftramte mænd. De træner hver tirsdag i Måbjerg. Foto: Morten Stricker.
Kræftens Bekæmpelse Lokalforening Holstebro har to udfordringer. Den mangler folk til bestyrelsen, og kendskabet til foreningens aktiviteter skal løftes.
Annonce

Holstebro: Kræftens Bekæmpelse Lokalforening Holstebro er vært for en workshop torsdag den 6. februar i Sundhedshuset i Holstebro. Arrangementet henvender sig både til folk, der har eller har haft kræft eller er i behandling.

- Vi har mange grupper og aktiviteter i Holstebro, men der er en del folk, som ikke ved det. Blandt andet har vi et fodboldhold for mænd med prostatakræft i Holstebro, og alligevel er der nogen, der kører til Struer, fortæller formanden for lokalafdelingen, Maibritt Klitgaard.

Annonce

Hvis du ikke har en hund at gå med?

Lokalafdelingen har 4146 medlemmer i Holstebro, Ulfborg, Vemb og Vinderup, men aktuelt kniber lidt med at få frivillige nok til bestyrelsen. Foreningen har derfor valgt at lægge den årlige generalforsamling samme dag som workshoppen.

- Vi har to bestyrelsesmedlemmer, der træder ud, og er fire medlemmer tilbage. Så skal vi ikke dø som lokalforening, skal der være nogen, der vil gå ind og støtte bestyrelsesarbejdet, siger Majbritt Klitgaard og tilføjer:

- Vi holder netop generalforsamlingen på samme dag som workshoppen, så de, der har lyst, kan gå med ind og høre, hvad vi har lavet i årets løb, og hvad vi regner med at lave i 2020. Blandt andet har vi talt om at starte en ugentlig gå-aktivitet op, hvor vi går to-tre kilometer. Det er sjovere at gå en tur, hvis man har nogen at gå sammen med. Det er jo ikke alle, der har en hund at gå med, siger Majbritt Klitgaard og tilføjer, at det ikke koster noget at gå med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Sparekassen støtter hurtige Mikkel

Annonce