Annonce
Holstebro

For mange ting haltede: Hospitalet har fået rød smiley af Arbejdstilsynet

- Vi går meget op i vores arbejdsmiljø, og derfor er vi glade for, at det bliver påpeget, hvis vi har udfordringer med noget, siger Hospitalsdirektør Poul Michaelsen. Arkivfoto: Morten Stricker
Annonce

Holstebro: Der var for mange ting, der ikke var som de skulle være, da Arbejdstilsynet tidligere på året lagde vejen forbi Regionshospitalet i Holstebro.

Det betød, at hospitalet fik en rød smiley og besked på at rette op på tingene. Det fremgår af Arbejdstilsynets hjemmeside.

- Jeg vil da helst have haft, at der ingenting var, men når man er en stor virksomhed med mange ansatte, er der bare risiko for, at vi pludselig får øje på noget, som vi skulle have gjort bedre, siger hospitalsdirektør i Hospitalsenheden Vest, Poul Michaelsen.

Arbejdstilsynet havde ti punkter, der enten gav hospitalet påbud eller strakspåbud. Det er mængden af punkter, der udløser den sure smiley til hospitalet.

Blandt andet fik det strakspåbud om ”luftvejsbelastninger og allergifremkaldende belastninger”. Begge dele er blevet efterkommet.

Derudover modtog hospitalet påbud om støjgener, dårlig arbejdsstilling og træk og kulde.

Disse punkter er endnu ikke efterkommet.

- Var det ting, som vi kunne have gjort noget ved med det samme, havde vi gjort det. Men vi har svarfrist til oktober, og jeg ved, at der bliver arbejdet på at få det løst, siger Poul Michaelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce