Annonce
Struer

- For fem år siden ville vi formentlig være flyttet til Kolding

To vognmandsforretninger er blevet til én. HGC Transport og Vogmand Bjarke Vestergaard ApS er efter en fusion blevet til Struer Transportcenter. Nu driver de et fællesfirma med Hans Gadegaard Christensen (t.h.) som administrerende direktør. Foto: Morten Stricker
To selvstændige vognmandsvirksomheder er med en fusion per 1. januar blevet til et fællesskab under navnet Struer Transportcenter.
Annonce

Struer: - Bortset fra levende dyr og sand og grus, kører vi med alt, fortæller Hans Gadegaard Christensen, som er administrerende direktør i selskabet Struer Transportcenter.

Et selskab, som blev etableret 1. januar efter en fusion mellem vognmandsfirmaet Bjarke Vestergaard ApS, som kommer ind i det nye firma fra en base på Kjeldsmarkvej, og HGC Transport ApS på Bødkervej.

- For fem år siden, ville vi formentlig være flyttet til Kolding, hvor vi allerede har et selskab sammen. Men nu sker der heldigvis så meget i Struer, at vi hellere end gerne vil blive i byen, understreger Hans Gadegaard Christensen.

- Det er jo her, vi er vokset op. Jeg boede selv i Grønnedal som dreng, fortæller han, og Bjarke Vestergaard gik i skole med Hans Gadegaard Christensens storebror på Østre Skole, hvor Hans Gadegaard Christensen så var lige et år yngre og ikke helt inde i varmen.

- Men vi har altid kendt hinanden, konstaterer Bjarke Vestergaard, og tilfældighederne førte dem så også ind i den samme branche med hvert sit transportfirma.

For fem år siden, ville vi formentlig være flyttet til Kolding, hvor vi allerede har et selskab sammen. Men nu sker der heldigvis så meget i Struer, at vi hellere end gerne vil blive i byen.

Hans Gadegaard Christensen, administrerende direktør, Struer Transportcenter.

Annonce

Familiefirmaet opløst

For Bjarke Vestergaard var det en naturlig overgang, da han overtog et vognmandsfirma, der blev grundlagt af hans far, Jens Vestergaard i 1977.

Hans Gadegaard Christensen startede for sig selv i 1997 og etablerede firmaet HGC Transport ApS i 2007.

Nu har de så slået sig sammen.

Familiefirmaet Bjarke Vestergaard ApS, som har været drevet af Bjarke Vestergaard sammen med sønnerne Stefan, Thomas, Lasse og Morten er opløst, og sønnerne får nu en ejerandel på fire procent hver i det nye firma, Struer Transportcenter ApS.

De to direktører, Hans Gadegaard Christensen og Bjarke Vestergaard har en ejerandel på 80 procent, og Hans Gadegaard Christensens førstemand i firmaet HGC Transport, Bo Frisk Pedersen står så som ejer af de sidste fire procent.

Annonce

Benhård konkurrence

Hans Gadegaard Christensen fortæller, at fusionen af de to transportfirmaer sker på baggrund af en benhård konkurrence i transportbranchen.

- Konkurrencen er særdeles hård, og det er vort ønske, at vi med fusionen kan styrke og udvikle vores position i markedet, siger han med opbakning fra Bjarke Vestergaard.

- I forhold til at drive to selvstændige selskaber, får vi nu en klart bedre udnyttelse af bilerne og det materiel, vi har kørende, siger Bjarke Vestergaard, og når de bliver klar til det, bliver det med base på Gørtlervej, hvor Bjarke Vestergaard i forvejen er medejer af bygningerne, hvor HGC Transport har lager og base i dag.

- Vi skal have udvidet og bygget om. Vi skal have mere lagerkapacitet, og der skal også bygges nye omklædningsrum, forklarer Hans Gadegaard Christensen.

- Det kommer til at tage lidt tid, men vi satser på at være klar 1. juni, fortæller han.

Annonce

50 chauffører

Indtil da bliver det nye transportfirma, Struer Transportcenter, stadigvæk drevet fra de to nuværende adresser på både Kjeldsmarkvej og Bødkervej.

- Vi kommer formentlig til at skille os af med nogle af bilerne, og så kan vi bare udnytte dem, vi beholder, noget bedre, forklarer Hans Gadegaard Christensen.

Alt i alt kommer de ind i det nye firma med cirka 20 biler fra hver, og antallet af chauffører kommer op på cirka 50.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer

Havne Allé lukkes i weekenden

Annonce