Annonce
Struer

Forældre i dyb frustration over regnefejl: Det her er simpelthen ikke i orden

Der er nu igen ved at rejse sig en massiv forældrekritik på dagtilbudsområdet i Struer. Arkivfoto: Privat
Der samler sig nu en markant kritik af den økonomiske justering, politikerne på falderebet blev nødt til at lave i forbindelse med helhedsplanen for 0 til 18-års området.
Annonce

Humlum/Bremdal: Forældre fra både Humlum og Bremdal reagerer nu skarpt på nyheden om, at der på grund af en regnefejl i helhedsplanen for 0 til 18-års området nu bliver taget i første omgang 845.000 kroner fra puljen til opnormering af dagtilbud.

- Vi er meget utilfredse med i første omgang, at man har lavet en kæmpe regnefejl, og at man så beslutter at tage det hele fra opnormering af dagtilbud. Det er simpelthen ikke i orden, siger Kristina Ottesen, som er formand for forældrebestyrelsen i Humlum dagtilbud.

Medunderskriver på kritikken er også Kristine Munk Larsen, der er formand for forældrebestyrelsen for Bremdal dagtilbud, og andre formænd er også ved at blive kontaktet.

- Vi har tidligere stillet spørgsmålstegn ved, hvor pengene skulle tages fra, og spurgt om de nu var sikre på, at de havde regnet rigtigt, fortæller Kristina Ottesen.

Annonce

Skræmmende i sig selv

- Det har været meget svært som forælder at gennemskue, hvor pengene kom fra, og vi er egentlig ikke overraskede over, at der nu kommer sådan en bombe her. Det er i sig selv skræmmende, når man har betalt BDO mange penge for at lave det arbejde her, tilføjer formanden fra Humlum.

Frustration er der kort sagt masser af hos forældrene.

- Det er mange penge, man tager ud, og det burde kunne gøres bedre. Det er hele tiden blevet sagt, at den tidlige indsats er det vigtige i det her. Det er en af søjlerne, og så er det bare ikke godt nok at tage regnefejlen herfra, siger Kristina Ottesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Møde skal afgøre Lokalhistorisk Arkivs fremtid: Enten overtager de frivillige - ellers kommer Rigsarkivets makulator

Danmark

Arbejde længe, men i eget tempo

Lemvig

Børn formede is til skulpturer

Annonce