Struer

Forårsfest med indvielse af kabelbane og band battle

Den nye kabelbane på havnen i Struer skal indvies på fredag - der er mulighed for en gratis prøvetur. Foto: Allan Damgaard
På fredag er der forårsfest i Struer med adskillige aktiviteter. Den nye kabelbane på havnen skal indvies, tre lokale bands dyster om at få lov til at spille ved Kilen Rock i slutningen af maj, og der er Open by Night i byens butikker.

Struer: Der bliver skruet højt op for aktivitetsniveauet i Struer på fredag, når Struer Handel og Lydens By inviterer til forårsfest med indbygget Open by Night i byens butikker.

Dagen byder blandt andet på indvielse af den nye kabelbane på havnen. Det er Struer-bokseren Dina Thorslund, der står for den officielle åbning af den nye legeplads for vandhunde, der er skabt af Brian Højhus, der efter et langt forløb nu har aktiviteten på plads.

Der er tale om en såkaldt wakeboarding-bane, hvor et kabel trækker wakeboarderne rundt i vandet, og hvor de mere øvede f.eks. kan lave diverse hop. Der er bygget et 100 kvadratmeter stort hus til toilet, bad og omklædning, og huset rummer også en lille café.

Professionelle wakeboardere giver opvisning, og alle har mulighed for en gratis prøvetur.

Fredag aften er der band battle i gågaden. Tre lokale bands dyster om førstepladsen, der blandt andet betyder, at man kommer til at spille ved Kilen Rock i Struer i slutningen af maj.

De tre lokale bands er A Devil's Bargain, Chasing June og The Agreement. Dommerpanelet består af Trine Holck Grundahl fra Daze, lokalpolitikeren Mads Jakobsen og sangerinde Kathrine Elmholdt. Det første band spiller klokken 17.

Forårsfesten har også et sundhedstema. Der vil blandt andet være et mini-crossfit-område for børn. Man kan også hente inspiration til sundhed og sociale fællesskaber med det nye, lokale sundhedsinitiativ "Gør maj sund".

Mens sundhedstemaet foregår i Østergade, bliver der også gang i løjerne i Struers anden gågade, Vestergade. Her vil der blandt andet være underholdning i form af osteløbet, hvor deltagerne skal trille en hel ost. Vestergade er omdannet til "fransk forår".

0/0
Annonce
Struer For abonnenter

- De værste lussinger var de ufortjente

112

Tre personer stadig i kritisk tilstand efter frontalsammenstød

Struer For abonnenter

Fik selv en "fisker"lussing af vælgerne, men: - Jeg har fået mit Danmark tilbage

Erhverv For abonnenter

Sonne lukker - nye virksomheder opstår

Struer For abonnenter

Politikere om helhedsplanen: Vi er mere end klar på at lytte til jer

112

Opdateret: Voldsom trafikulykke - 13 kvæstede, heraf tre alvorligt

Struer For abonnenter

De gjorde forskellen, da Kristian ikke magtede at leve mere

Struer

Plejepersonale til politikere: Kom med en nødplan ellers ender det galt

Struer

De ældre lades i stikken: Mangler otte ansatte for at få vagtplanen til at gå op

Annonce