Annonce
Vinderup

Folk flokkes om fitness i svømmebassinet

Aquafitness er populært som aldrig før i Vinderup. Arkivfoto: Ulrik Jantzen
Fitness i vandet er populært som aldrig før i Vinderup Hallerne. Det kommer på et tidspunkt, hvor klubben har kæmpet for at holde flere af sine hold overvande.
Annonce

Vinderup: Skum-vægte og høje knæløft under vand. Aqua-fitness er populært som aldrig før i Vinderup Svømmehal, hvor instruktør Michael Behnk har oplevet et sandt medlemsboom i forbindelse med åbningen af sæsonen i starten af september.

- Vi oprettede et tirsdagshold med 25 deltagere, men da der stod folk på venteliste, kunne vi faktisk oprette et hold mere om torsdagen med 16 styks på, siger Michael Behnk. Han er ovenud lykkelig for den store opbakning.

- Det har aldrig før været nødvendigt at oprette et hold nummer to, og der har aldrig før været venteliste, så er det da dejligt, siger instruktøren, der blandt andet henter inspiration til træningen fra sin egen crossfit-træning.


Vi vil stadig gerne have en bredere trænerstab. For blandt andet det med at skulle erstatte hinanden i ferietiden, kan godt vise sig at blive et problem.

Gitte Hastrup, formand, Vinderup Gymnastikforening


Medlemmerne består af voksne i stort set alle aldre.

- Jeg tror, vores yngste er lige under 20 år, og den ældste er vel 70, så det er meget blandet, siger instruktøren.

Annonce

Flere trænere

De mange tilmeldte på aqua-fitnessholdet kommer på et tidspunkt, hvor Vinderup Svømmeklub har kæmpet for at holde flere af sine hold ovenvande.

Ikke på grund af manglende medlemmer. Men på grund af manglende trænere.

Frygten gik nemlig for Vinderup Svømmeklub i starten af året på, om der måtte lukkes hold, hvis ikke klubben kunne få flere frivillige trænere på banen.

Nu er svømmesæsonen startet op, og selvom det ikke lykkedes for klubben at skaffe flere trænere - ud over en enkelt mere, så endte langt de fleste hold med at overleve:

- Det var kun et enkelt hold, vi manglede træner på, som måtte lukke. Ved de andre var der nogle af vores eksisterende trænere, der gik ind og tog et ekstra hold eller to. Det hjalp på problemet, siger Gitte Hastrup, formand for bestyrelsen i Vinderup Gymnastikforening.

- Vi vil stadig gerne have en bredere trænerstab. For blandt andet det med at skulle erstatte hinanden i ferietiden, kan godt vise sig at blive et problem, siger Gitte Hastrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Et skridt nærmere en dukkert

Annonce