Annonce
Navne

Fodboldtræner, sportschef og lærer Kim Fischer Mensbo klarer lige en ekstra tjans

Kim Fischer Mensbo vil det følgende halve år inspirere eleverne på Staby Efterskole i fodbold. Privatfoto

Mejdal/Staby: Kim Fischer Mensbo, 33, Mejdal, der er lærer på Tvis Skole, har taget et lille ekstra-job - foreløbigt de kommende seks måneder. Han vil nogle timer om ugen fremover træne fodbold med elever på Staby Eftersksole.

- Jeg har længe savnet efterskolelivet efter sportscollege lukkede, og jeg har fået muligheden nu for at prøve det lidt af igen ved at have fodboldtræning en eftermiddag og aften om ugen, fortæller han på Facebook.

- Dette kommer ikke til at gå udover mine andre aktiviteter, da træningen lægges udenfor normal arbejdstid både på Tvis Skole og for FS Holstebro. Så det er blot familien som har godkendt denne mulighed, skriver han i taknemmelig over for sin kone, Maria.

Kim Fischer Mensbo er i forvejen engageret som sportschef i fodboldsamarbejdet FS Holstebro og er fodboldtræner med A-licens.

Forstanderen på Staby Efterskole, Anders Boll Mikkelsen, er begejstret og ser frem til samarbejdet.

- Det er godt nyt til vores elever, der elsker fodbold. Vi vil gerne stille i stærkeste opstilling og har derfor valgt at styrke fodboldfaget med en ekstra lærer. Derfor har vi ansat Kim som supplement til vores i forvejen stærke duo med Michael og Niels, melder han ud på skolens Facebook-side.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Kom efter dem. Hårdt

Bedst som man troede, at man havde set det meste, så dukker der endnu en sag op om misbrug af offentlige midler. Denne gang i Forsvaret, hvor anklagemyndigheden mener at kunne bevise, at civile erhvervsdrivende har kunnet bestikke sig til lukrative vedligeholdelseskontrakter betalt af skatteyderne. Sagen - sammen med andre lignende sager - sætter desværre et stort spørgsmålstegn ved, hvor godt det offentlige egentlig har styr på de penge, som borgerne har betroet dem. I Socialstyrelsen kunne Britta Nielsen gennem mange år berige sig selv - og det har udvalgte medarbejdere i Forsvarets Ejendomsstyrelse sandsynligvis også kunnet. To medarbejdere i Forsvaret er allerede tiltalt i en sag, der ligger tre år tilbage. Og yderligere sigtelser kan være på vej i en ny sag, der begyndte med, at en økonomimedarbejder ved et installationsfirma i Holstebro råbte vagt i gevær over for Rigsrevisionen. Midt det mørke og rod som er ved at blive afdækket, kan den tidligere økonomimedarbejder holde hovedet og fanen højt. Det er sandsynligvis takket være ham, at sagerne kommer frem i lyset, så det forhåbentligt bliver muligt også at stille de ansvarlige til ansvar. Desværre ryster sådanne sager ikke bare den enkelte afdeling, hvor svindlen er begået. Den rammer i det her tilfælde hele Forsvaret og alle de mennesker, der er ansat. Det er naturligvis bunduretfærdigt - men mistanken om urent spil er svær at viske bort igen, og derfor er der også kun en løsning, og det er at komme juridisk efter de ansvarlige - og komme efter dem hårdt. Vores samfundsmodel bygger på en høj grad af tillid. Både til hinanden men også til de myndigheder, der forvalter en af verdens højeste skatteprocenter. Forsvinder tilliden, så bliver det både vanskeligere at være borger og myndighed. Heldigvis var det moralske kompas rigtigt indstillet hos den unge mand, der gik til Rigsrevisionen og politiet med sin bekymring. Det kan alle, der læser bare lidt i Rigsrevisionens beretning om sagen, konstatere ved selvsyn.

Kultur

Her bliver du taget virkelig godt imod

Annonce