Annonce
Navne

Fodboldtræner og tidligere bankdirektør Kim Gravgaard er død

Kim Gravgaard var en aktiv mand, både i byens erhvervsliv og på byens fodboldbaner. Arkivfoto: Morten Stricker

DØDSFALD: Da Holstebro Boldklubs 2. divisionshold lørdag spillede holdets sidste træningskamp inden forårets sæsonstart, var det uden angrebstræner Kim Gravgaard på sidelinjen.

Den rutinerede fodboldmand, der som aktiv fik 98 førsteholdskampe for HB og siden har udført en række forskellige træneropgaver i klubben - blandt andet en periode som cheftræner for førsteholdet, afgik i weekenden ved døden i en alder af 50 år. Det oplyser hans lillebror Steen i et opslag på Facebook.

Kim Gravgaard var opvokset i Hjerm og efterlader sig fire børn, som han fik sammen med sin tidligere kone Lone. I sin civile karriere har Kim Gravgaard over årene bestridt flere stillinger. Han har stået i spidsen for de lokale afdelinger af blandt andet Sparekassen Kronjylland, Spar Nord og Hvidbjerg Bank. Derudover har han i løbet af sin erhvervskarriere også været forbi  Nykredit og Danske Bank, ligesom han har været uddannelseschef på Erhvervsakademi MidtVest, været tilknyttet Startvækst Holstebro og drevet egen konsulentvirksomhed med speciale i salg og rådgivning.

Foruden Holstebro Boldklub nåede Kim Gravgaard i sin aktive karriere også omkring Struer Boldklub og Akademisk Boldklub i Gladsaxe, da han af karrieremæssige hensyn var et smut på Sjælland. Som seniortræner har Kim Gravgaard stået i spidsen for Resen-Humlum IF og Idom IF, inden han vendte hjem til HB.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Vil du alligevel have AstraZeneca-stik? Regeringen vil se om droppet vaccine kan tilbydes danske borgere

Annonce