Annonce
Holstebro

Fodboldskolerne tror på udsolgt: - Børnene glæder sig til en oplevelse med deres venner

Fra uge 27 til 32 bliver der spillet bold på landets fodboldskoler. I Holstebro Boldklub og Mejrup GU har der været fart på tilmeldingerne, efter landet er begyndt at åbne igen. Arkivfoto: Morten Dueholm
Der har været gang i tilmeldingerne på fodboldskolerne i Holstebro og Mejrup, siden det stod klart, at de får lov til at afvikle ugerne med fodboldtræning i skolernes sommerferie.
Annonce

Holstebro: Afleveringer, finter og tekniske øvelser er på menuen, når bolden igen ruller på landets fodboldskoler i sommerferien.

Coronavirussen var ellers ved at komme i vejen for skolerne, og salget af pladser var for en stund sparket til hjørne. Men efter fodboldskolerne har fået grønt lys, er tilmeldingerne strømmet ind.

- Indenfor de seneste 14 dage har vi solgt 65 billetter, så der er virkelig sket noget med salget, og jeg tror på udsolgt, siger Mette Littau, der står for fodboldskolen i Mejrup GU, hvor der er 20 pladser tilbage ud af i alt 224.

Også hos Holstebro Boldklub har der været gang i salget. Her er der ni pladser tilbage ud af i alt 112.

- Jeg tror på, at vi får solgt de sidste pladser, og det havde jeg på ingen måde forventet for to uger siden. Men salget er bare steget og steget, siger Lasse Læbel Graagaard, der står for fodboldskolen i Holstebro Boldklub.

Det har siden nedlukningen været begrænset, hvor meget holdsport man har kunnet dyrke, og derfor lyder det for nogen ekstra lokkende, at man i sommerferien kan komme på græs med en bold ved fødderne, mener Lasse Læbel Graagard.

- Jeg kan mærke på de børn, jeg har snakket med, at de bare glæder sig til en god oplevelse og til at være sammen med deres venner igen, siger han.

Annonce

Sprit og opdelt frokost

Selvom fodboldskolerne ikke blev lukket af coronavirussen, så sætter den stadig sine spor, når der i år skal trænes fodboldfærdigheder. Specielt frokosten har udsigt til at blive anderledes, end den plejer.

- Bliver vi 224 børn og 30 ledere, så må vi jo ikke sidde sammen og spise, så der bliver nogle ting, vi skal tage højde for. Og så bliver der selvfølgelig meget fokus på at spritte af og vaske hænder, siger Mette Littau fra Mejrup GU.

Samtidig skal trænerne have fokus på at holde bolde, kegler og andre rekvisitter fri for bakterier.

- Vi kommer nok til at have fokus på at dele træningen lidt mere op, og så har vi masser af sprit til at spritte bolde og kegler af, siger Lasse Læbel Graagaard, der glæder sig over, at forældrene trods alt er klar til at sende deres børn afsted.

- Det er jo en stor tillidserklæring fra forældrene, at de stoler på, at vi lever op til retningslinjerne. Så jeg er stolt over den opbakning, vi får fra dem, siger han.

Annonce
Annonce
Holstebro

Skal vi forbyde spillereklamer?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Info til vandhunde: Fun Park er åben

Annonce