Annonce
Kultur

Fodbolden ruller igen

Fodbolden ruller så småt igen i Struer Boldklub - efter de nye retningslinier. Arkivfoto
Annonce

STRUER: Med et par måneders forsinkelse ruller fodbolden så småt igen i Struer Boldklub.

- Endelig kan vi begynde at spille fodbold igen efter et par måneders nedlukning på grund af corona. Det sker dog under de nye retningslinier, der er defineret af Sundhedsstyrelsen, fortæller formand Karsten Lund.

Seniorholdene startede i mandag i sidste uge, og ungdomsholdene er også så småt i gang igen.

Trænere, spillere og forældre er alle blevet orienteret om de ændrede forhold, som blandt andet indebærer, at der maksimalt må være ni spillere plus trænere på banen, ligesom man skal spritte hænder før og efter træningen.

- Vi har afholdt et informationsmøde med alle trænere før opstarten, og vi har indkøbt sprit og andre midler, så vi føler os klar til igen at tage imod spillerne, siger Karsten Lund.

Kampene i foråret er dog aflyst, og boldene skal vaskes efter træning, ligesom omklædnings- og toilet-faciliteter er lukket ned.

- Vi har valgt, at det er op til den enkelte træner, om han eller hun vil gennemføre træningen under disse forhold, men vi fornemmer, at de fleste ikke kan vente med at komme igang. Det er derfor vigtigt, at spillere og forældre holder sig orienteret i den enkelte holdgruppe på de sociale medier, påpeger Karsten Lund, der håber at se såvel gamle som nye spillere på træningsanlægget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce