Annonce
Holstebro

Flytning: Firmaet får mere plads og naboerne slipper for støjen

Øget webhandel, når det gælder haveartikler, har givet ekstra tung trafik på Idomvej, der er den eneste brostensvej i Holstebro. Men nu flytter firmaet Holstebro Sand og Grus til Tvis, og dermed forsvinder meget af støjen.  Foto: Johan Gadegaard
Holstebro Sand og Grus/Bødkeriet har købt landbrugsejendom på Smedegårdsvej i Tvis for at få mere plads. Dermed er det farvel til Idomvej, hvor naboerne slipper for larmen, når de tunge lastbiler kører hen over brostene.
Annonce

Holstebro: Holstebro Sand og Grus har haft hjemmebane på Idomvej i Holstebro i en årrække. På samme adresse er der plads til Bødkeriet.

Men det får snart en ende.

Der er ikke sat en præcis dato på flytningen, der kommer til at foregå løbende. Det nye domicil kommer til at ligge på Smedegårdvej i Tvis, hvor firmaet har købt en landbrugsejendom, hvor der senest har været minkpelseri.

- Vi har ganske enkelt brug for mere plads. Vi kan efterhånden ikke finde en parkeringsplads til vores biler. Vi fik nøglen til Smedegård 1. august. Handlen er gået ret hurtigt, siger medindehaver Martin Nissen, der har firmaet sammen med sin bror og far.

Flytningen til mere plads i Tvis er blevet fremskyndet af almindelig vækst og ikke mindst stor fremgang på webshoppen, havehandel.dk, hvor der sælges forskellige artikler og udstyr til haven.

- Vi har oplevet en meget stor fremgang under coronaen i april og maj, og den udvikling er fortsat. Vores mål er at forsætte væksten, så vi har mere brug for plads, siger Martin Nissen.

- Det er endnu ikke afklaret, hvornår vi flytter til Tvis. Men vi begynder allerede nu at bruge det til opbevaring af varer, så vi slipper for at få meget af den tunge lastvognstrafik ind på Idomvej i Holstebro. På vores nye adresse får vi meget let adgang til motorvejen, siger Martin Nissen.

Annonce

Væk med støj

Det markant øgede salg af haveartikler på nettet har skabt langt mere tung trafik på Idomvej, når varerne skal frem og tilbage på den eneste brostensbelagte vej i Holstebro. Det har givet meget støj til gene for naboerne.

- Der er ingen tvivl om, at det larmer, når en lastbil kører hen ad Idomvej. Jeg er sikker på, at naboerne er meget glad for, at den støj forsvinder med flytningen til Tvis. Vi har haft en rigtig god dialog med Holstebro Kommune, der også har været interesseret i at finde en løsning, siger Martin Nissen.


Vi har oplevet en meget stor fremgang under coronaen i april og maj, og den udvikling er fortsat. Vores mål er at forsætte væksten, så vi har mere brug for plad

Martin Nissen, medejer af Holstebro Sand og Grus


Inden flytningen til Tvis kan effektueres, skal der falde en del ting på plads. Det kræver en del ændringer og tilladelser, når en landbrugsejendom skal veksles til en firmaadresse.

- Vores forventning er klart, at det går i orden, men det vil tage noget tid, lyder det fra Martin Nissen, der derfor ikke har sat en bestemt dato på for, hvornår det hele skal være på plads.

Bødkeriet, der har et stort salg af fastelavnstønder, indleder under alle omstændigheder flytningen til efter højsæsonen i februar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Skuffet Mathiesen fandt aldrig VM-benene

Annonce