Annonce
112

Flere sigtet efter uro og lampetyveri

Flere personer blev natten til søndag anholdt i forbindelse med to sager i og omkring Lemvig.
Fandt lampe i forbindelse med sag om trusler

Fabjerg/Lemvig: Sent lørdag aften blev politiet kaldt ud til uro på en adresse på Fabjergvej ved Lemvig.

Den første melding lød på interne stridigheder mellem to grupperinger, hvor der angiveligt også har været trusler involveret.

Tre personer blev tilbageholdt i forbindelse med aktionen, men de blev alle løsladt igen i løbet af søndagen uden at de blev fremstillet i grundlovsforhør.

I forbindelse med sagen opsøgte politiet også en anden adresse i Lemvig. Her fandt man en lampe, der stammede fra et indbrud i Kirkehuset på Torvet i Lemvig.

Indbruddet blev begået natten mellem fredag og lørdag, hvor tyven havde brudt en dør til Kirkehuset op. Politiet har sigtet en person for indbruddet.

Midt- og Vestjyllands Politi efterforsker i sagen og havde mandag morgen ikke mange oplysninger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Verdensmesterskabet får ikke lov at smuldre i Struer

Hvis bokseren Dina Thorslund skal miste sit verdensmesterskabsbælte, så lad os håbe, at det kommer til at ske i bokseringen mod en dygtigere modstander, og ikke fordi økonomi og teknikaliteter spænder ben for hende. Da hun for nylig brød med sin hidtidige promotor, det tyske Team Sauerland, stod hun alene tilbage med opgaven at arrangere og finansiere en mesterskabskamp. Det er en stor opgave, som rækker et godt stykke ud over de færdigheder, man slider sig til i et træningslokale, og derfor har bokseren brug for hjælp. Verdensmestre i individuelle publikumssportsgrene findes der ikke mange af i Danmark. Derfor er det en præstation, som har skabt opmærksomhed. Og Struer Kommune har været både dygtig og flittig til at udnytte den potentielle profilering, der ligger i at have en verdensmester i byen. Derfor har kommunen naturligvis også en interesse i, at det fortsat er tilfældet. Og netop derfor ser kommunen også velvilligt på mulighed for et samarbejde - eller en støtte. Detaljerne er endnu ikke klare, men borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) giver i dagens avis udtryk for, at der skal findes en løsning. Nok så vigtigt er det signal, som erhvervsmanden Peter K. Kristensen sender i et læserbrev i dagens avis. Han opfordrer til at støtte projektet og melder sig samtidig klar til selv at gøre det. Det er vigtigt, at dem, der har mulighed for at ændre noget, ikke bare støtter økonomisk med et sponsorat, men også råber lidt og op fortæller om, hvor vigtigt det er at have noget at være fælles om og stolte over. En opbakning som den, erhvervsmandens sender i sit læserbrev, er derfor uendeligt meget værd. Det er uholdbart, hvis bokser og træner selv skal stå for det administrative. Det kan måske lykkes en enkelt gang, men hvis Dina Thorslund skal have mulighed for at koncentrere sig om sporten, må hun finde en ny promotor. Og den opgave er langt nemmere, hvis hun kan demonstrere solid opbakning i baglandet. For selvfølgelig skal verdensmesterskabet forsvares. Og selvfølgelig skal det foregå i Struer denne gang.

Annonce