Annonce
Holstebro

Flere kvadratmeter i lokalsamfundet vandt over nybyggeri i midtbyen

Pernille Skytte Konradsen flytter sammen med sin mand Dan, som var på arbejde da billedet blev taget, og sønnen Mads fra Holstebro til Mejdal. Foto: Johan Gadegaard
Pernille Skytte Konradsen og Dan Skytte Konradsen forelskede sig i et hus i Mejdal, for selvom planen var at blive i Holstebro midtby, så vandt kombinationen af natur, mere plads og et lokalsamfund med sammenhold over den helt centrale beliggenhed. Parret er en del af den stigende tendens, hvor folk tager væk fra de større byer og ud i de mindre lokalsamfund.

Mejdal: Der var flere årsager til, at Pernille Skytte Konradsen og Dan Skytte Konradsen igennem længere tid havde gået med planer om at flytte.

Det handlede især om, at de manglede plads, som også sønnen Mads på 2,5 år kunne boltre sig på, for de var glade for at bo på Krimpendam i Holstebro. Det var meget bynært, men stadig tæt på naturen, og et område, som de er rigtig glade for. Derfor var det længe i tankerne, at de skulle rive deres nuværende hus ned og bygge et nyt.

- Det droppede vi dog igen, fordi det simpelthen blev for dyrt, da det er blevet rigtig populært for folk at bygge nyt og derfor en del dyrere, siger Pernille Skytte Konradsen.

Derfor lå det ikke i kortene, at de søndag overtager et hus på Rønnebærvej i Mejdal, for det var egentligt ikke det, de havde i tankerne oprindeligt. Efter et halvt års boligjagt blev det dog klart, at det var lige netop dét hus, som imødekom alle deres behov.

- Jeg havde egentligt sagt, at jeg skulle bo indenfor Ringvejen, men hvis jeg endelig skulle udenfor, så skulle det være i Mejdal, siger Pernille Skytte Konradsen, som er med i en løbeklub i Mejdal, og derfor havde fået mange gode anbefalinger om byen.

I starten skulle parret lige omstille sig mentalt til at boligjagten skulle udmønte sig i et allerede etableret hus, fremfor et splinternyt hus som var planen fra starten af. Det var dog kærlighed ved første blik, da de trådte indenfor i huset i Mejdal, efter at de ellers havde set en række huse, som ikke levede op til deres behov.

- Vi nåede et punkt, hvor vi simpelthen bare skulle have noget mere plads. I Mejdal kunne vi få et hus med masser af plads, og et værksted, som vi også gerne vil have. Der er samtidig masser af børnefamilier, natur og det der sammenhold, som der er i de små lokale samfund, siger Pernille Skytte Konradsen, som til dagligt er grafiker hos Actona Company i Tvis, mens Dan Skytte Konradsen er Falck-redder i Lemvig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce