Annonce
Sport

Flandern Rundt-vinder stiller op til Le Tour Revanchen i Struer

Kasper Asgreen vandt i weekenden den 105. udgave af "Ronde van Vlaanderen". Til august vender cykelrytteren tilbage til Struer for at forsvare sin sejr i Le Tour Revanchen fra 2019. Foto: David Pintens/BELGA/AFP/Ritzau Scanpix
Kasper Asgreen bekræfter sin deltagelse i dette års Le Tour Revanchen i Struers gader. Her vil den danske verdensstjerne forsvare sin titel som vinder af gadeløbet tilbage i 2019.

Struer: Da første udgave af Le Tour Revanchen i 2019 blev kørt i Struers gader, krydsede Deceuninck-Quick-Step-rytteren Kasper Asgreen målstregen som første mand.

Siden dengang er koldingenserens stjerne på cykelhimlen kun blevet større, ikke mindst i år, hvor Kasper Asgreen allerede har vundet forårsklassikerne E3 Saxo Bank Classic og Flanderen Rundt. Sidstnævnte sejrede temporytteren i, da han i søndags slog fænomentet Mathieu Van der Poel i en spurt og sikrede karrierens største titel. Kasper Asgreen blev dermed den anden danske rytter i historien til at vinde det belgiske monument.

Nu har han også meldt sin ankomst til gadeløbet i Struer onsdag 4. august.

- Det var en rigtig god oplevelse at deltage i Le Tour Revanchen tilbage i 2019, og jeg glæder mig derfor over, at det igen er blevet en realitet her i 2021. Jeg kan ikke vente med at give alle de danske cykelfans en fantastisk oplevelse og selvfølgelig også til at forsvare min titel, udtaler Kasper Asgreen i en pressemeddelelse.

Dermed kommer han til at gøre Jakob Fuglsang og den dobbelte etape vinder i årets Tour de France, Søren Kragh Andersen, selskab i Struer, hvor de allerede har meldt sig til start. Foruden de danske verdensstjerner, vil feltet bestå af op imod 50 ryttere, herunder flere danske og udenlandske Tour-ryttere, samt danske amatørryttere.

- Med Kasper Asgreen til start ved Le Tour Revanchen, står vi med det stærkeste og mest spændende felt til et byløb i 2021. Vi vil glæde os til at tage imod feltet samt de mange tilskuere, som forhåbentlig igen vil danne rammen om en stor folkefest som Le Tour Revanchen var i 2019, siger borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) i pressemeddelelsen.


Jeg kan ikke vente med at give alle de danske cykelfans en fantastisk oplevelse og selvfølgelig også til at forsvare min titel.

Kasper Asgreen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce