Annonce
Navne

Fjorten medarbejdere hyldes

Jan Pedersen er en af de fjorten medarbejdere hos Hvidbjerg Vinduet A/S, der i år kan fejre ansættelsesjubilæum. Jan arbejder på fabrikken i Nors, og her har han i 10 år stået for aluminiumsbestilling, opsavning og bearbejdning. Pressefoto
I den landsdel, som nogle kalder mørk uanset årstid, skal der være fest. Hvidbjerg Vinduet A/S sætter alle fordommene udenfor dørene. Med lys i samtlige vinduer og festdækkede borde skal det nemlig fejres, at hele fjorten medarbejdere har jubilæum.

Hvidbjerg: Antallet af danskere, der skifter job, er det højeste i rigtig mange år. Det har tal afsløret i en rapport udarbejdet på vegne af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering. Men sådan ser billedet langt fra ud hos Hvidbjerg Vinduet, der siden 1975 har produceret vinduer og døre og p.t. beskæftiger 170 medarbejdere. I dette efterår har fjorten af dem sammenlagt 310 års anciennitet.

Direktør Claus Arberg, der selv har over to årtiers ansættelse hos Hvidbjerg Vinduet stående på CV’et, giver sit bud på, hvorfor virksomheden har succes med at holde på sine folk. Både i 10, 25, 30 og 35 år, som det er tilfældet lige nu, og hvor den gennemsnitlige anciennitet på fabrikken i Hvidbjerg er 17 år.

- Den geografiske placering har selvfølgelig betydning for, om man bliver længe i jobbet eller ej. Når det så er sagt, er det min opfattelse, at medarbejdere i den her del af landet generelt er mere loyale. Derudover er Thy og Thyholm faktisk i vækst, hvorfor det er vores oplevelse, at vi ofte skal konkurrere om kvalificeret arbejdskraft. Så jeg vælger at tro, at folk bliver hos os, fordi vi har en virksomhedskultur, der er positivt udviklende og værd at blive for, forklarer Claus. Han fortsætter:

Der er jubilarer på begge fabrikkens adresser i Nors og i Hvidbjerg. De er følgende: Dennis Dideriksen, Kim Søe Andersen, Bjarne Flyvholm, Jan Pedersen, Karl Otto Jensen, Sussan Dige, Mie Poulsen, Jørgen Christensen, Knud Frederiksen, Jette Pedersen, Bjarne Christensen, Max Thing, Henrik Laursen og Svend Pedersen. I Hvidbjerg er der jubilæumsfest fredag, den 8. november og i Nors den 14. november.

meja/

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Gymnasiet må afskedige to undervisere

Leder For abonnenter

Læserbrev oversvømmer kommunens hjemmeside

Overskriften her er måske nok en stramning. Faktisk findes der kun et enkelt læserbrev på Holstebro Kommunes hjemmeside, men det er også nok til, at man må løfte et øjenbryn og undre sig. Under overskriften "Meninger om Storå oversvømmer dagbladets artikler" skriver kommunens natur- og miljøchef Torben Mølgaard om planerne for at sikre Holstebro mod oversvømmelser og adresserer samtidig nogle af de holdninger og kritikpunkter, forskellige borgere har rejst i artikler i denne avis. Indlægget præsenteres på kommunens hjemmeside netop som et læserbrev, og samme læserbrev har Torben Mølgaard sendt til avisen, som bragte det i sin fulde længde søndag. I avisen er det utvivlsomt et partsindlæg i en debat. Ovenikøbet et indlæg fra en person, som kan udtale sig om emnet med en overbevisende tyngde i kraft af sin stilling. Et meget velkomment læserbrev. Men skal det også opfattes sådan på kommunens hjemmeside? Altså som Torben Mølgaards holdning til debatten og til den kritik, visse kilder har rettet mod kommunens kamp mod oversvømmelserne? Det er svært at se det som andet. Og det åbner for en interessant diskussion: Kan enhver borger nu få adgang til forsiden af kommunens hjemmeside for at debattere aktuelle emner? Kan man få adgang til at bringe et læserbrev, hvis det er kommunens sagsbehandling, man er utilfreds med, eller gælder det kun, hvis det er avisens dækning af en sag, man er uenig i? Gælder muligheden for at få optaget sit læserbrev på kommunens hjemmeside alle, eller skal man være chefansat ved kommunen for at opnå det privilegium? Læserbrevsskribenten tager i sin tekst Holstebro Kommune til indtægt for indholdet med formuleringen: "...så finder Holstebro Kommune, at der er nogle påstande og meninger om mulige løsninger, som ikke kan stå uimodsagt." Måske er der således blot tale om en uheldig håndtering af begrebet læserbrev. Det er måske i virkeligheden information fra kommunen og ikke holdninger fra Torben Mølgaard. Forvirringen er stor, om end vi nu ved, at natur- og miljøchefen er uenig i visse holdningerne til sagen.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];