Annonce
Holstebro

Fitnessklub scorer 40.000 kroner

Der er så god plads hos Tvis Fitness, at der ikke er problemer med at overholde de nye afstandskrav. Arkivfoto: Geoff Martin
Annonce

Tvis: - Det er da fedt, at vi på den måde kan være med til at støtte lokalområdet og den lokale idræt.

Det siger Spar-købmand Rene Bach Andersen, der har skaffet det lokale foreningsfitnesscenter, Tvis Fitness, et sponsorat på 40.000 kroner. Lokalbefolkningen har indirekte været med til fastlægge støtten, idet den bestod af ti procent af sidste uges omsætning fredag, lørdag og søndag.

- Initiativet var med til at øge weekendens omsætning, fortæller købmanden. Støtten kommer fra KFI Erhvervsfond, der bygger butikker til de private købmænd. Som hjælp til lokalsamfund, der er påvirket økonomisk af corona-epidemien, har fonden oprettet en pulje.

- Straks jeg fik en mail om puljen, kontaktede jeg idrætsforeningen, der her flere afdelinger, og her var meldingen, at det var indlysende at lade støtten gå til Tvis Fitness. Fordi klubben har mistet indtægter på grund af manglende aktivitet gennem flere måneder, siger Rene Bach Andersen.

Nedlukningen i coronatiden har kostet fitness-foreningen godt 100.000 i manglende indtægter.

- Vi besluttede i bestyrelsen, at vi ikke ville opkræve kontingent i perioden, hvor medlemmerne ikke kunne bruge maskinerne. Det ville vi ikke være bekendt, da vi har en fornuftig økonomi, fortæller formand Troels Majgaard.

Han er meget begejstret for den store donation. Tvis Fitness åbnede i 2012 og har løbende en opsparing for at kunne udskifte materiellet. Et løbebånd, der har begrænset levetid, koster som eksempel 50.000 kroner, oplyser formanden.

Foreningen har 270 medlemmer.

- Medlemmerne er rigtig glade for, at vi er i gang igen, og vi har ingen problemer trods de nye restriktioner fra myndighederne. Vi har tilladelse til 50 personer i fitnesslokalet og 37 til holdtræning, og så mange er vi aldrig, fortæller Troels Majgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Kaffeladen klar igen efter dyr nedlukning

Debat

Ingen fik direkte besked om nedlukningen

Lemvig

14-årig død efter ulykke

Annonce