Annonce
Struer

Fiskesnøre spændt ud over Oddesundbroen: "Det kunne have gået meget galt"

Tre stykker fiskesnøre var søndag aften spændt ud over gang- og cykelstien på Oddesundbroen - til stor fare for de passerende. Foto: Frede Stengaard

En samling fiskesnøre spændt ud over cykelstien på Oddesundbroen var søndag skyld i en ulykke. I værste fald kunne situationen have været livsfarlig, fortæller politiet.

Struer: Søndag aften omkring klokken 19 var en knallertkører på Oddesundbroen i livsfare.

Han vidste det bare ikke.

Den 31-årige knallertkører, der oprindeligt stammer fra Thyholm, kom søndag aften kørende over Oddesundbroen fra syd mod nord. Hvad knallertkøreren ikke kunne se var, at tre stykker fiskesnøre, der nærmest er usynlige, medmindre man ved, de er der, var spændt ud over cykel- og gangstien på Oddesundbroen. Det ene stykke var placeret i en højde, så det matchede knallertkørerens hage. Det andet så det ville ramme hans ankler. Det tredje stykke var spændt ud mellem de to andre, så det nærmest dannede et sæt på tværs mellem de to.

Og den 31-årige mand kørte direkte ind i det.

- Det er en meget alvorlig sag. Det kunne have gået meget galt, siger vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi, Peder Christensen.

Heldigvis slap knallertkøreren for slemme skader. Han kom ud af kurs og fik sig en hudafskrabning samt nogle meget tydelige mærker efter fiskesnøren.

- Men det kan jo være livsfarligt. Han kunne være blevet ramt på struben og nærmest halshugget. Det her er ikke bare drengestreger, siger Peder Christensen.

Hændelsen fandt sted søndag aften, men er først blevet anmeldt mandag eftermiddag. Nu skal politiet i gang med at undersøgelse, om det er muligt at finde frem til gerningsmanden ved et gennemsyn af videoovervågningen fra Oddesundbroen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

44 sorte minutter knækkede HB på Sydfyn

Annonce