Annonce
Holstebro

Fører af udrykningskøretøj i kritisk tilstand: Ramte flere biler og et træ

Flere personer kvæstet - heraf én alvorligt - efter trafikulykke på Herningvej ved Nybo Bakke. Foto: Lund.
Fire biler involveret i alvorlig trafikulykke ved Nybo Bakke, hvor føreren af et udrykningskøretøj mistede herredømmet og påkørte flere biler.

OPDATERET 19.08: Herningvej er netop blevet genåbnet for trafik i begge kørselsretninger.

Strækningen mellem Nybo Bakke og rundkørslen ved Halgårdvej og den nye Rema 1000 har været spærret igennem de seneste tre timer, hvor bilister i stedet er blevet ledt via Nybo Vej.

Adskillige brandfolk og bilinspektion har netop færdiggjort oprydningsarbejdet og de tekniske undersøgelser på vejen efter en alvorlig trafikulykke midt i fyraftenstrafikken, som involverede tre personbiler og et udrykningskøretøj, som var kaldt til et tidligere uheld på Holstebromotorvejen.

Også Holstebromotorvejen er farbar i både nordlig og sydlig retning igen, men var tidligere på eftermiddagen spærret, fordi der skete to uheld lige efter hinanden. Politiet råder dog bilisterne til køre forsigtigt grundet meget vand på kørebanen.

---

Holstebro: Tirsdag eftermiddag blev Midt- og Vestjyllands Politi kaldt ud til ikke mindre end tre trafikulykker inden for en halv time, de første to på Holstebromotorvejen henholdsvis klokken 14.35 og 14.55 og den tredje på Herningvej, ved Nybo Bakke, klokken 15.10.

Det var efter al sandsynlighed det kraftige regnvejr, som var skyld i det første uheld på Holstebromotorvejen mellem afkørsel 20 ved Tvis og afkørsel 21 ved Holstebro Øst. Der var tale om et solouheld, oplyser René Pagh, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

- Det første uheld skyldes aquaplaning, fordi der ligger så meget vand på kørebanen. Om det næste uheld, der skete næsten overfor men i modsat kørselsretning, også skyldes vand, eller om det er en "kiggekø" ved vi ikke endnu, oplyser vagtchefen.

Den tredje ulykke skete på Herningvej, ved Nybo Bakke, og er den langt mest alvorlige.

- Føreren af udrykningskøretøjet er i kritisk tilstand, oplyser vagthavende René Pagh.

Yderligere tre bilister er involeret i trafikulykken, heraf er to personer kørt på sygehuset og yderligere en person bragt på skadestuen.

- Udrykningskøretøjet kører på Herningvej mod syd og kommer over i den modsatte vejbane, hvor den påkører en bil, som kommer fra Herning i nordlig retning - og som så også påkører en bil. Udrykningskøretøjet påkører yderligere en bil, der også kommer fra Herning i nordlig retning, og herefter fortsætter udrykningskøretøjet ind i et træ, der vælter ud over kørebanen, oplyser René Pagh.

Føreren af udrykningskøretøjet er en 54-årig mand.

Bilinspektionen er på stedet, og Midt- og Vestjyllands Politi advarer om, at der ligger meget vand på kørebanen, og at vejen derfor er særdeles glat.

Der er lavet omkørsel via Nybo Vej, mens oprydningsarbejdet finder sted.

Herningvej er nu igen farbar. Foto: Lund
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Spilfirma i gang efter konkurs

Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Lemvig

Søren V. Jensen overtager murer-firma

Annonce