Annoncørbetalt indhold

Find tilbehør til din mobil

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der findes en lang række typer af tilbehør i form af både høretelefoner, opladere, mobilholdere, kabler, popsockets og meget mere. Med tilbehør får du mere ud af din telefon og kan bruge dens funktioner til det fuldeste. Her er samlet noget af det tilbehør, som uden tvivl kan gøre livet en lille smule lettere i hverdagen.


Annonce

Ejer man en af de nyere mobiler fra iPhone 12 og iPhone 13 serierne, har man mulighed for at bruge MagSafe tilbehør, såsom en MagSafe oplader. MagSafe er en magnetisk inkorporering i iPhones til trådløs opladning og magnetisk tilbehør, som er udviklet af Apple og kun findes i nyere telefoner. Her kan du blandt andet få trådløse opladere, magnetiske kortholdere der kan sidde på mobilens bagside, samt mobilholdere.


Trådløse opladere kan blandt andet fås i form af en plade der ligger på bordet, hvor telefonen blot skal lægges på for at oplade, eller som en oplader, der kan påsættes iPhones magnetisk bagside. I flere mobilholdere er der også indbygget trådløs oplader. Mobilholdere kan enten sættes på bordet og andre er bygget så den kan monteres i bilen eller på væggen. Det er dog ikke kun iPhones der kan bruges til trådløse opladere. Andre modeller kan også bruges, hvis de understøtter trådløs opladning. Derudover kan man få kortholdere, der er lige til at klikke på telefonens bagside og kan indeholde et kort, som du bruger ofte i løbet af dagen.


Med den integrerede Bluetooth som findes i alle smartphones, er det nemt at koble op på blandt andet højtalere og høretelefoner, uden at skulle være forbundet til enheden med en ledning. Dette er særlig praktisk når du har dine høretelefoner med på farten og du undgår sammenkrøllede ledninger i lommen.


Mange smartphones er efterhånden forholdsvis store. Det kan derfor være en udfordring at holde mobilen med en enkelt hånd. Dette kan popsockets hjælpe dig med. Popsockets monteres på bagsiden af din telefon, som giver et meget bedre greb. Denne kan trykkes ind og ud, alt efter hvornår den er i brug eller blot ligger i lommen eller tasken. Langt de fleste popsockets kan derudover bruges som stander, hvis man for eksempel bruger sin mobil til at se YouTube eller serier med.


Bruger man meget tid på landevejen i sin bil, findes der også tilbehør til bilen. Man kan blandt andet få holdere til telefonen, hvis man for eksempel bruger GPS eller taler i telefon med sit headset. Derudover kan man få holdere med opladning, så man ikke løber tør for strøm på turen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.