Annonce
Erhverv

Finansminister drøftede motorvej og socialt ansvar

Udover drøftelser om motorvej og socialt ansvar fik Kristian Jensen også en gave med i form af en pose med perler fra Creativ Company . Foto: Morten Stricker

Kristian Jensen (V) besøgte mandag eftermiddag Creativ Company i Holstebro for at snakke om virksomhedens sociale politik samt syv kilometer motorvej.

Annonce

Holstebro: Han er blevet spurgt om det før, og det skete endnu engang mandag eftermiddag.

- Skal vi ikke have lavet de sidste syv kilometer motortrafikvej ved Herning om til en motorvej?

Mandag blev spørgsmålet stillet af Lotte Littau, som er direktør for kreativitet og trivsel hos Creativ Company. Hun havde budt finansministeren indenfor til en rundvisning, og en drøftelse som omhandlede både motorvej og Creativ Companys tilgang til at få mange forskellige mennesker involveret i virksomheden.

- Hullet skal lukkes, men der er i øjeblikket anlægsprojekter for to milliarder kroner, så lige nu står det ikke øverst på listen. Der er dog rigtige gode argumenter for at lave motorvejen helt færdig, og det er også noget, vi vil gå efter i fremtiden, lød svaret fra Kristian Jensen, som tidligere har lovet, at de syv kilometer motorvej bliver til noget, men ikke hvornår.

En af grundene til at spørgsmålet blev bragt på bane - igen mandag - er, at Lotte Littau er med i den erhvervsgruppe, som forsøger at få gjort de syv kilometer motortrafikvej til motorvej, og dermed forbinder Holstebro med det store europæiske motorvejsnet. Det skete med argumenter som sikkerhed, image og øget fremkommelighed for virksomhedens nuværende og kommende medarbejdere.

Annonce

Socialt ansvar

Det var dog ikke kun motorvejs-snak som fyldte under finansministerens besøg. Creativ Company gør meget ud af, at være en socialt ansvarlig virksomhed, som ansætter folk med vidt forskellig baggrund og kompetencer uafhængigt af fysisk eller psykisk formåen.

- De har evnet at rumme mange forskellige mennesker og give dem et ståsted på arbejdsmarkedet. Og så har de gjort det med en god økonomi. Det kan man lære af, siger Kristian Jensen.

At finansministeren havde lagt vejen forbi Rasmus Færchs Vej for at besøge hobbyvirksomheden var til stor glæde for direktionen.

- Vi er stolt af at få lov til at vise virksomheden frem, og fået lov til at fortælle om de udfordringer og stærke sider vi har, siger Lotte Littau, som bliver suppleret af administrerende direktør, Anders Lindhardsen.

- Man kunne mærke, at han var oprigtig interesseret i at høre om det, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Magiske koncerter på plænen

Struer

Calle hopper over træflisen

Annonce