Annonce
Læserbrev

Finanslov. Ny retning for Danmark

Annonce

Debat: Sidste år lavede man finanslov med flygtningeø til 750 millioner kroner, og besparelserne på børnehaver, vuggestuer, skoler og uddannelser fortsatte. Nu er der sat en anden retning. Håb bliver til handling.

De forhadte årlige besparelser på uddannelserne afskaffes og der investeres massivt i et løft i vuggestuer, børnehaver og ikke mindst skolerne. Børnene er vores fremtid og de skal have de bedste forudsætninger for at begå sig. For deres skyld, men også for os andres og samfundets skyld.

Samtidig sætter vi fortsat en ny retning på værdiområdet. Finansloven medfører at danskere, der har arbejdet i udlandet, fortsat kan optjene dagpenge, at udlændinge kan lære dansk gratis, at flygtninge i job må blive, at det bliver nemmere at få udenlandsk arbejdskraft og sidst men ikke mindst skal vi tage kvoteflygtninge igen. Det er noget helt andet, end hvad Socialdemokraterne lagde op til, og SF og Enhedslisten havde opgivet kampen. Vi er glade for, at der også på værdierne er sat en ny retning.

Andreas Steenberg. Pressefoto
Annonce
Annonce
Holstebro

Skal vi forbyde spillereklamer?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Info til vandhunde: Fun Park er åben

Annonce