Annonce
Navne

Filmklub klarer sig helt uden offentlig støtte

Billedet er fra Filmklubbens 50 års jubilæum i 2017. Fremover - fra efterårssæsonen - bliver film vist i den nye Big Bio. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Den over 50 år gamle Holstebro Filmklub har været nødt til at aflyse sæsonens to sidste film. Men bortset fra det, går det rigtigt godt.

Holstebro: Holstebro Filmklub fik lige akkurat afholdt generalforsamling (den 11.marts), inden Danmark blev bedt om at lukke ned - også for den slags aktiviteter.

Ved samme generalforsamling kunne filmklubben oplyse, at man desværre har været nødt til at aflyse sæsonens to sidste film. På det tidspunkt ikke på grund af coronavirus (selvom det jo var kommet alligevel), men fordi Scala Biograferne er lukket, mens Big Bio endnu ikke er åben. Og det er der, filmklubben skal vise sine film fremover.

Den gamle Holstebro Filmklub fra 1967 havde i 2019 i alt 400 medlemmer over de to sæsoner. Det var så mange medlemmer, at man måtte vise filmene ved to forestillinger hver mandag.

Økonomien har det så godt, at filmklubben kan klare sig uden offentlig støtte.

Annonce

Valg til bestyrelsen

Der var genvalg for de næste to år til Elisabet Christensen, Ane Mette Nielsen og Vit MIksovsky. Som suppleanter genvalgtes Per Andersen, og også Steen Grønlund. Som intern revisor valgtes Vit MIksovsky. Lonni Gelsdorf er stadig formand for Holstebro Filmklub, ligesom Frans Pærregaard fortsætter som kasserer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce