Annonce
Kultur

Fik travlt da storsponsor stoppede: Udenbys beton-firma kommer Vi elsker 90'erne til undsætning

46-årige Klaus Bårris har på kort tid gjort Dan-Con til en succesrig virksomhed, og det kommer nu festivalen "Vi elsker 90'erne" til gode. Sponsoraftalen er etårig, men leves der op til forventningerne, så er virksomhedsejeren bestemt ikke afvisende over for et fremtidigt parløb. Pressefoto
De begyndte fire mand for seks år siden. I dag er de over 40 ansatte og høster anerkendelses- og vækstpriser i byggefirmaet Dan-Con, og nu er virksomheden også storsponsor for en 90'er-fest.
Annonce

Holstebro: - Det er lidt sjovt, begynder Klaus Bårris, når han mindes den første gang, han mødte Jan Nonboe.

Nonboe er den lokale arrangør af Vi elsker 90'erne, og Klaus Bårris besøgte sidste år - for anden gang - festivalen med nogle bekendte.

- Men vi havde ikke fået bestilt VIP-billetter, så vi sad på græsplænen. Efter et stykke tid sagde jeg, at dér gad jeg ikke sidde og fik fat i Jan, forklarer Klaus Bårris med et grin.

Det var nemlig ikke så nemt at opgradere gruppens 10-12 medlemmer til VIP-området med bar og telt, eftersom sådan en manøvre koster adskillige tusinde kroner, og hans eneste betalingsform, mobile pay, ikke tillod så stor en hævning.

Det endte med, at en fælles bekendt i Dannie Refsgaard sagde god for Klaus Bårris, og det blev den selvsamme mellemmand, der senere skulle føre de to sammen igen - denne gang om en noget større aftale. Det skete, efter Vi elsker 90'ernes faste sponsor gennem de tre første år, Jysk Energi, valgte at trække stikket.

- Det var som at få savet et af de ben, man står på, over. Var det ikke for Jysk Energi, så havde år 2 af Vi elsker 90'erne i Holstebro i hvert fald ikke været der. Så jeg kan kun takke Jysk Energi for tre års følgeskab og et fantastisk samarbejde. De syntes, at deres mission med at øge kendskabet og blive mere "sexet" var nået via Vi elsker 90'erne, og derfor har man lagt en ny strategi, siger Jan Nonboe.

Men så var det, at betonvirksomheden med adresse ved Vridsted dukkede op.

Annonce

Sikker på 2021

- På bundlinjen? Ingenting.

Klaus Bårris er ærlig, når han skal sammenfatte, hvad han får ud af sit sponsorat.

- Det handler i stedet for os om, at vi kan invitere 43-44 ansatte og deres bedre halvdele til en fest i festen, hvor de ikke skal have en krone op af lommen. Vi plejer at besøge Skive Festival, men de underpræsterede sidste år, og så valgte vi at prøve noget nyt.

Klaus Bårris ved efterhånden en del om bundlinjer. Hans firma, Dan-Con Elementmontage Aps, der udfører montage inden for bolig og erhverv, begyndte i 2013 med fire ansatte. Fire år senere var der foruden direktøren 42 medarbejdere, og siden er det blevet til priser som Gazelle-prisen og AAA-godkendelse for højeste kreditværdighed.

De præstationer er indehaveren selvsagt stolt af. Nu kan han nyde, at hans livsværk kan ses på plakater og bannere i musiksammenhæng.

- Jeg har arbejdet en del i Herning-området og kender naturligvis også Holstebro og omegn, så jeg er ingen fremmed. Vi har samarbejder med blandt andre Gråkjær og Jens Jensen Tømrer & Snedker AS, siger 46-årige Klaus Bårris.

- Det er spændende, at nogen så "langt" fra Holstebro vil støtte, når de lige så vel kunne have støtte Skive Festival eller i Viborg for den sags skyld. Det siger noget om, hvor langt vi er kommet, og det bevirker også, at jeg er voldsom sikker på, at vi også i 2021 ser Vi elsker 90'erne, siger Jan Nonboe og tilføjer:

- Uden sponsorer som Dan-Con får vi ikke sådan en festival herover. Det er ikke nok kun at sælge billetter for at få det til at køre rundt - det er det i København, fordi der bor langt flere mennesker. Derfor er det også så glædeligt, at nogen vil bakke op, og at det tilmed er en vestjyde med samme værdier som én selv, idet det handler om ordentlighed samt at en aftale er en aftale.

Og aftalen for Klaus Bårris og de øvrige ansatte er, at de i år ikke skal sidde på græsset...

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Stødte sammen i rundkørsel

Annonce