Annonce
Struer

Struer har fået 11 kilometer kystlinje foræret: - Kystlinjen er lige pludselig længere, end vi har troet

Struer Kommune kan nu reklamere med en 147 kilometer lang kyststrækning. Arkivfoto:
Trap Danmark er med en systematisk opmåling af kyststrækningen i Struer Kommune nået frem til, at den nu er 147 kilometer lang.
Annonce

Struer: Når Trap Danmark 22. november er klar til at udgive et nyt opslagsværk med fakta og viden om både natur, historie, kultur og samfundsforhold i alle de tre nordvestjyske kommuner, vil Struer Kommune blandt andet få 11 kilometer kystlinje forærende, når man i Trap kan læse, at den er 147 kilometer lang.

- Kommunes kystlinje er lige pludselig de 11 km længere, end vi selv hele tiden har troet. På vores hjemmeside har vi hele tiden oplyst, at den er 136 kilometer lang under de forskellige fakta-oplysninger, vi har lagt ind om Struer Kommune, fortæller Christian Møller Nielsen, som er presse- og kommunikationskonsulent for Struer Kommune.

- Men Trap skriver altså, at den er 147 kilometer lang, så jeg ringede til dem. Det viser sig, at de nu kan zoome mere ind på satellitbillederne og få selv de mindste bugtninger og pynter med i optællingen. På den måde viser det sig så, at vi har hele 11 kilometer længere kyststrækning end ved de tidligere målemetoder, fortæller han.

Dette svarer så til, at der er næsten syv meter kyst per indbygger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Stødte sammen i rundkørsel

Annonce