Annonce
Danmark

Fik du hørt Podcasten Danmark? Ellers er her tre gode historier til hængekøjen

Signe Vestergaard Bansø, redaktør på Podcasten Danmark.

Smæk benene op, tag en kold øl og få ørebøfferne på. Sommeren er over os, mange skal tilbringe den hjemme i haven, og derfor vil jeg gerne anbefale gode og inspirerende fortællinger til din sommer.

Du får tre anbefalinger her. Men der er langt flere podcasts til sommeren fra Podcasten Danmark i appen Nyhedskiosken eller på avisendanmark.dk/podcasts.

Rigtig god sommer.

Annonce

Jeg vil trække jer gennem helvede: At være offer for en stalker

Igennem godt et år har 48-årige Wencke Tinnesen og hendes mand været udsat for stalking fra en kvinde i deres nærmeste familie. Opslag på nettet og mails med ekstremt hadefulde ord, "skærer en op som menneske", som Wencke Tinnesen udtrykker det. I denne podcast kan du høre, hvordan det er dagligt at blive opsøgt af en, som vil gøre ens tilværelse forfærdelig. Du kan høre Wencke her.

Inga på 85 fyrer den af: Andre ældre er for kedelige

Inga Christensen på 85 år lever livet og er ikke bange for at tage en udfordring op.

Inga Christensen på 85 år har for nyligt sovet i hængekøje langt oppe i trætoppene. Og hun har et generelt budskab til sine jævnaldrende. Og dem som er lidt yngre. Og det budskab kan du høre i denne podcast, hvor Inga giver opskriften på et langt og sundt liv med masser af aktivitet. Hendes mands hjerneblødning, kræftsygdom og handicap gav nemlig hende et skub mod virkelig at tage udfordringer op i den sene alderdom. Hør hendes inspirerende budskab her.

Jesper besøger dagligt Svendborgs delfin: Vi er venner

Jesper Stig Andersen sammen med delfinen Delle på havet ud for Svendborg.

Rundt omkring i de danske farvande dukker der delfiner op. Årsagen er formentlig det varmere vejr og salte havstrømme. I Svendborg holder delfinen Delle til, og Jesper Stig Andersen har besøgt den dagligt på havet siden oktober. De to har udviklet en særlig relation, og Jesper beskriver dem som venner. Men han kæmper også en kamp for at andre mennesker skal behandle Delle ordentligt. Hør om den kamp og hvordan du skal opføre dig, hvis du vil se delfiner denne sommer. Det får du svaret på her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce