Annonce
HB

Fighteren Zetterquist lavede hattrick i ny HB-sejr

Emil Zetterquist måtte tage noget smertestillende, inden han var klar til søndagens kamp. Alligevel scorede han tre gange. Arkiv: Morten Stricker
Bare fordi man har døjet med en kraftig forstuvning, skal man ikke lade sig slå ud. Det var angriber Emil Zetterquists tilgang, da han scorede et hattrick i opgøret mod bundproppen, der blev HB's syvende sejr i træk.
Annonce

Holstebro: Om end det ikke lignede en stor udfordring på papiret, skulle det vise sig, at HB'erne blev testet søndag eftermiddag. Dog aldrig af modstanderne.

For mens hjemmeholdet med det samme tog teten og dominerede, bagte solen på banen. Temperaturen, der havde sneget sig over de 20 grader, fik svedet til at hagle ned på de hvidklædtes pander.

Det var bare ikke nok til at slå Emil Zetterquist ud.

Efter 17 minutter satte han nemlig bolden ind efter et flot indlæg af Frederik Buur Kudsk. Godt 12 minutter senere sparkede Emil Zetterquist bolden ind med hælen til 2-0 - igen efter et indlæg fra Frederik Buur Kudsk.

En imponerende indsats af den hvidklædte angriber, der måtte tage noget smertestillende inden søndagens kamp.

- Jeg fik en kraftig forstuvning efter kampen mod Viby, hvor jeg vred om. Derfor har jeg tapet anklen op og taget et par hovedpinepiller. Men det gik jo fint, selvom varmen gjorde mig lidt træt i første halvleg, siger Emil Zetterquist.

Kampen i tal

Holstebro Boldklub - Lystrup IF 4-0 (2-0)

Danmarksserien, fodbold

Mål: 1-0 Emil Zetterquist (17.) 2-0 Emil Zetterquist (29.) 3-0 Emil Zetterquist str. (50.) 4-0 Nicklas Lauridsen (65.)

Advarsler: Lystrup 2

Annonce

Gave fra kaptajnen

Det skulle vise sig at blive endnu bedre for HB-profilen, der grundet sin skade kun har spillet fem minutter i de seneste tre uger.

Kort inde i anden halvleg blev hjemmeholdet tildelt et straffespark, og her besluttede HB'ernes vante skytte, Andreas Kiilerich, at give sin holdkammerat bolden.

Det satte nervøsiteten i gang.

- Jeg er nok en af de ringeste til at sparke straffespark, så jeg havde lidt nerver på. Jeg besluttede mig bare for at sparke og ikke tænke for meget, siger Emil Zetterquist, som sikkert scorede til 3-0.

Efter lidt over en times spil fik unge Nicklas Lauridsen lukket opgøret til 4-0. Et hurtigt frispark fangede Lystrup på sengen.

Annonce

- Vi er sammen om det her

Dermed kunne HB fejre en sejr for syvende gang i rap. Cheftræner Kim Kristensen er glad for, at spillerne sætter hinanden øverst på dagsordenen.

- Der er bare ingen tvivl om, at vi er sammen om det her. Det viste vi i dag, og det har vi også vist i de seneste kampe, siger træneren.

- En fantastisk indsats hele vejen rundt, og alle spillerne fortjener stor ros. Det var lige efter gameplanen, tilføjer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce